пʼятниця, 18 серпня 2023 10:52

Довгоочікуваний дует: Дорофєєва й Барських випустили перший спільний кліп

Довгоочікуваний дует: Дорофєєва й Барських випустили перший спільний кліп
Надя Дорофєєва і Макс Барських записали спільний трек "Ритми". Фото: Скріншот

Співачка Надя Дорофєєва записала спільний трек "Ритми" із музикантом Максом Барських.

Прем'єра відбулась сьогодні, 18 серпня. Артистам знадобився лише тиждень, аби реалізувати ідею та зняти кліп, який опублікували на YouTube.

"Цю роботу ми з Надею присвячуємо усім друзям, усім українцям, що зараз не з нами. Півтора року ми не збираємося компаніями, півтора року ми не чуємо сміх та звуки радощів наших близьких. Ми поставили на паузу все те, що так щиро і незабутньо гріло наші серця. Наше нове відео про емоційні гойдалки, де музика стає спасінням і енергетичним сплеском" – прокоментував Барських.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Барських відмовився співати на фестивалі в Молдові через виступ Меладзе

Дорофєєва у свою чергу написала, що давно не отримувала такого творчого заряду.

"Так цінно зараз мати можливість створювати музику в рідній країні та дарувати її людям – якісну, сучасну, стильну, українську. Ми вклали сюди свою душу – сподіваюсь, що всі це відчують, і ця робота знайде відгук у серцях", – сказала зірка.

Прихильники були вражені спільним дуетом Барських і Дорофєєвої.

"Класна пісня,крутезний кліп. Емоції, наче з минулого життя. Дякую", "Класний дует. Вітаю з прем'єрою", "Це просто щось неймовірне: заворожує, зачаровує і закохує", "Однозначно це хіт, пісня уже засіла в голові", "Ця колаборація довгоочікувана, кліп як завжди – витвір мистецтва", – писали в коментарях.

У Кременчуці Барських виконав трек "Береги" російською мовою. За що шанувальники викликали поліцію і написали на нього заяву. Команда відрегувала на заяву. Представники Барських пояснили, що наразі всі сили артиста спрямовані на допомогу ЗСУ й українцям, які постраждали від обстрілів. А заборонити комусь писати заяви до поліції вони не можуть.

Зараз ви читаєте новину «Довгоочікуваний дует: Дорофєєва й Барських випустили перший спільний кліп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі