четвер, 21 квітня 2022 15:17

Дорофєєва вперше прокоментувала розрив з Дантесом

Дорофєєва вперше прокоментувала розрив з Дантесом
Співаки Надя Дорофєєва та Володимир Дантес оголосили про розлучення після 10 спільних років. Фото: instagram.com/vladimirdantes

Виконавиця Надя Дорофєєва вперше розповіла про розлучення з Володимиром Дантесом. Також вона зізналася, чи готова до нових стосунків.

Її запитали, чому з колишнім чоловіком вирішили оголосити про розрив у воєнний час, у програмі "Зірковий шлях".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Птушкіну, Дорофєєвій та ще 28 зіркам заборонили в'їзд до РФ на 50 років

"Хоч йде війна, ми дихаємо, живемо, їмо, навіть щось дивимося. Я завжди досить відверта зі своїми шанувальниками. І я не думаю, що ми когось образили тим, що ми сказали з Вовою про те, що ми вже не разом, але ми дуже поважаємо один одного. Хотілося вже про це сказати, бо ми розлучилися ще до війни.

І було багато запитань, нам було дуже складно відповідати на "Як там Вова, як там Надя". А ми вже не разом. Тому ми вирішили поставити крапку у цьому", - відповіла співачка.

Дорофєєва зізналася, що готова до нових романтичних стосунків. Але спочатку хоче повернутися до України.

Дорофєєву зазнімкували в іспанській Барселоні. Артистку нібито заскочили в обіймах з музичним виконавцем і ресторатором Михайлом Кацуріним, який також нещодавно повідомив про розрив. Зіркам приписують роман.

Зараз ви читаєте новину «Дорофєєва вперше прокоментувала розрив з Дантесом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі