субота, 31 жовтня 2015 09:00

Донька Ольги Сумської приховує від неї своє особисте життя

Автор: ledilid.com
 

Донька Ольги Сумської Антоніна, яка зустрічається з російським актором Володимиром Ягличем не розповідає матері про особисте життя, про це Сумська повідомила у передачі "Світське життя" на талеканалі 1+1. Нещодавно стало відомо, що пара хоче побратися.

"Я шокована, чесно кажучи. Я ж остання все дізнаюсь з преси. Наразі хочу розчарувати - це лише всього чутки, мене не треба вітати", - говорить Ольга Сумська.

Антоніна приїздила до Києва і знімалася у серіалі.

"В мене є кулінарна книга - вона може по всяк час відкрити по рецепт того борщу і зробити його неперевершено. Я завжди говорю, якщо дівчина навчилася варити борщ, вона може виходити заміж, головне, щоб смачно було, але жодної інформації, що стосується її інтимного життя я не отримую і цю інформацію вона від мене закрила після наших відвертостей та після наших пригод."Язик - ворог мій", кожен раз це кажу, спілкуючись з Катериною Осадчею", - говорить Ольга Сумська.

Нагадаємо, Ольга Сумська прокоментувала стосунки старшої доньки Антоніни з відомим російським актором Володимиром Ягличем.

Акторка не приховує, що не проти, щоб Яглич прийшов до неї просити руки доньки.

"Дуже слушно було б як колись запросили і тата, і маму на весілля з шампанським і квітами. Була у Москві, ми познайомилися, він подарував мені розкішні квіті. Він сподобався, як може Володя не сподобатися, він надзвичайний, ніжний", - каже Ольга Сумська.

Новий хлопець подарував Антоніні машину.

"Чому б і ні! Я б теж мріяла, щоб і мені дарували розкішні подарунки. Вони були в Парижі, все було надзвичайно прекрасно, у неї були молоді люди, але зараз все надзвичайно", - говорить Ольга Сумська.

Нагадаємо, новий хлопець Антоніни колишній чоловік відомої акторки Світлани Ходченкової.

Зараз ви читаєте новину «Донька Ольги Сумської приховує від неї своє особисте життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі