пʼятниця, 13 січня 2017 11:49

Дональд Трамп облаштує у Білому домі гримерку для дружини

Автор: Reuters
 

Для дружини Дональда Трампа Меланії в Білому домі, куди переселиться вже 20 січня, буде приготовлена ​​окрема кімната для створення макіяжу та зачісок, поєднана з гордеробною. Особливу увагу в гримерці буде приділено освітленню, яке покликане допомогти стилістам місіс Трамп створювати ідеальні образи для своєї знаменитої клієнтки.

"Меланія хоче кімнату з ідеальним освітленням, так як це допоможе зробити роботу нашої творчої команди більш ефективною", - розповів журналістам візажист Меланії Ніколь Бріл, додавши, що зазвичай на створення макіяжу для Трамп йде трохи більше години. Ніколь також зізналася, що з нетерпінням чекає можливості створити образ Меланії в день інавгурації її чоловіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Іванку Трамп напали в літаку

 

"Ми проведемо творчу зустріч і обговоримо деталі кожного з образів Меланії в день інавгурації. Меланія розповість, чого вона від нас чекає - у неї завжди є уявлення про те, як вона хоче виглядати. Я з нетерпінням чекаю можливості побачити наряд, який вона вибрала для цієї події. Брати участь у створенні її бездоганного образу - велике задоволення", - розповіла журналістам Ніколь.

Переїжджати до Вашингтона Меланія не збирається. До переїзду в столицю США готуються лише Іванка Трамп з чоловіком Джаредом Кушнером, які будуть допомагати Дональду Трампу.

Зараз ви читаєте новину «Дональд Трамп облаштує у Білому домі гримерку для дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі