неділя, 01 липня 2012 15:54

"Дом-2" навіки втратив Ксенію Собчак

"Дом-2" навіки втратив Ксенію Собчак
Останнім часом Ксенія Собчак стала активним учасником опозиційного руху в Росії. Фото: nsk.kp.ru

Телеведуча Ксенія Собчак не продовжила контракт з телепроектом "Дом-2". Про це вона написала в своєму мікроблозі на Twitter.

"Вчора я не продовжила контракт з телепроектом Дом2. Це рішення моє особисте, і я прийняла його давно. Спасибі всім, хто працював зі мною ці роки", - написала вона, повідомляє УНН.

Чутки про те, що Собчак покине телепроект "Дом-2", з'являлися вже неодноразово, однак телеведуча кожен раз спростовувала їх. В останній раз інформація про те, що телеведуча йде з скандального реаліті-шоу, з'являлася в червні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Собчак посміялася над собакою Волочкової

"Дом-2" - телепередача жанру реаліті-шоу, що виходить на телеканалі ТНТ з 11 травня 2004 року. Головним призом телепередачі заявлений житловий будинок у Московській області, побудований, за задумом організаторів програми, самими учасниками. Будинок мають розіграти після закриття телепроекту пари, що утворилися під час гри, за підсумками голосування телеглядачів. Проте дата закінчення проекту невідома, при цьому "Дом-2" вже став найтривалішим реаліті-шоу в історії, за що в 2005 році був включений до книги рекордів Гіннесса. Собчак була однією з ведучих шоу з 2004 року.

Нагадаємо, останнім часом Ксенія Собчак стала активним учасником опозиційного руху в Росії. Відтак, багато експертів вважає, що вона покинула Дом-2 заради того, аби більше уваги придіялти політиці.

 

Зараз ви читаєте новину «"Дом-2" навіки втратив Ксенію Собчак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі