понеділок, 09 жовтня 2017 14:02

Дмитро Комаров у "Танцях з зірками" поступився місцем актору комедійного серіалу
42

У новому ефірі "Танців з зірками" з проекту пішов Дмитро Комаров
Фото: Прес-служба
У новому ефірі "Танців з зірками" з проекту пішов Дмитро Комаров
У новому ефірі "Танців з зірками" з проекту пішов Дмитро Комаров
У новому ефірі "Танців з зірками" з проекту пішов Дмитро Комаров
У новому ефірі "Танців з зірками" з проекту пішов Дмитро Комаров

Вчора на телеканалі "1+1" відбувся сьомий прямий ефір легендарного оновленого проекту "Танці з зірками", темою якого став "ретро цирк".

Першими на паркеті з'явились Юрій Ткач та Ілона Гвоздьова в образах лева та його приборкувачки, продемонструвавши запальну сальсу. Гумористичний номер закінчився несподіваним результатом: лев приборкав свою дресирувальницю. Втім, судді зазначили, що хотіли би побачити Юрія Ткача не тільки у гумористичних амплуа, а і в більш серйозних. За свій номер пара отримала 21 бал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасники "Танців з зірками" вразять цирковими номерами

Ахтем Сеітаблаєв та Олена Шоптенко виконали вражаюче танго, кружляючи над паркетом у неймовірних акробатичних підтримках.

"Я дуже вдячна цьому проекту за те, що він відкрив Україні такого глибокого чоловіка, як Ви, Ахтем. Мені дуже подобається, коли ваші оксамитово-карі очі посміхаються", – прокоментували Катерина Кухар. Проте, учасники отримали від суддів 22 бали.

Наталя Могилевська під час підготовки номеру перемогла найбільший свій страх, страх висоти, та стрибнула разом зі своїм партнером Ігорем Кузьменком із банджо. На паркеті "Танців з зірками" пара виконала самбу у гумористичному номері, перевтілившись у двох сором'язливих товстунів. Судді оцінили номер Наталі Могилевскої та Ігора Кузьменка у 19 балів.

Ліричний джаз у виконанні Наді Дорофєєвої та Євгена Кота був оцінений суворими суддями у 28 балів. Партнер Наді продемонстрував неймовірний та навіть небезпечний трюк на пілоні.

"Для мене у цьому шоу головна прима – Ви", - звернулась Катерина Кухар до Наді Дорофєєвої та подарувала учасниці квітку орхідеї на знак своєї прихильності.

Під час виконання пасодоблю ілюзіоністом Дмитром Комаровим та його партнеркою Олександрою Кучеренко на паркеті відбувалась справжня магія, адже пара демонструвала неймовірні трюки та фокуси. А у фіналі номеру Олександра навіть розпилила Дмитра навпіл.

"Дмитре, те що ви видатний маг та чарівник для мене не дивно. Кожен раз перемагати у глядацькому голосуванні – ніщо інше, як містика. Приз глядацьких симпатій, чи не це є вашою найбільшою перемогою на цьому проекті", - зазначив MONATIK. А Катерина Кухар попросила Дмитра самостійно оцінити свій номер. На що учасник сказав, що свою хореографію високо оцінити не може, але хотів би, щоб його партнерка Олександра за свою важку працю та старанність отримала б хоч раз максимальну оцінку. І Катерина Кухар виконала бажання Комарова, поставивши парі 10 балів. У сумі Дмитро та Олександра отримали 20 балів.

Сергій та Сніжана Бабкіни виконали драматичний фокстрот під пісню гурту Океан Ельзи "Обійми", перевтілившись у сумного клоуна та янгола, який його рятує.

"Стільки болю було у вашому танці, я відчув та пропустив це через себе. Душу під маскою не сховаєш. Дякую вам за болючий, але такий глибокий номер", - прокоментував MONATIK. Колеги артиста та танцівника також високо оцінили номер подружжя, у сумі поставивши 29 балів.

Спеціальним гостем випуску став всесвітньо відомий американський танцівник та соліст балету "The Great Gatsby" Кліффорд Уільямс, а пару ведучому Юрію Горбунову на зірковому балконі склала учасниця "Танців з зірками" Оля Полякова.

Найменшу кількість балів за сукупним результатом обох ефірів та тижневого глядацького голосування отримали Сергій та Сніжана Бабкіни, Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко, а також Юрій Ткач та Ілона Гвоздьова. Після виконання "танцю за життя" парою Юрія Ткача та Сергія Бабкіна судді мали вирішити долю учасників. Отже, MONATIK та Влад Яма віддали свій голос за подружжя Бабкіних, Катерина Кухар – за Юрія Ткача. Таким чином, проект мали покинути Юрій Ткач та Ілона Гвоздьова, але Дмитро Комаров своїм благородним вчинком змінив цей результат.

"Ми с Сашею прийняли рішення поступитись своїм місцем Юрі Ткачу. Для нас зараз усі пари – наша родина, ми вже давно перестали бути конкурентами. Без Юри Ткача шоу стане занадто серйозним. Дякую моїй партнерці Олександрі Кучеренко, адже їй було непросто. Дякую усім прихильникам, які голосували за нас, та прошу кошти, отримані за смс та телефонні дзвінки за нашу пару, перерахувати на благодійність – лікування хворої дитини. Якщо не боятись та йти вперед, то абсолютно кожен може вивернути свій світ навиворіт. Друзі, до зустрічі!" - сказав Дмитро Комаров.

Зазначимо, що учасники "Танців з зірками" виступали під живе виконання оркестру та вокалістів "Голосу країни" Віри Кекелії, LAUD (Влад Каращук), Антоніо Гомес-Круза і Луки (Андрій Лучанко).

Наступної неділі глядачі побачать на паркеті пари Наталі Могилевсської та Ігора Кузьменка, Наді Дорофєєвої та Євгена Кота, Ахтема Сеітаблаєва та Олени Шоптенко, Сергія та Сніжани Бабкіних, а також Юрія Ткача та Ілони Гвоздьової. Пари виконають по два танці.

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Комаров у "Танцях з зірками" поступився місцем актору комедійного серіалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі