вівторок, 18 жовтня 2011 17:49

Дмитро Дюжев оплатить лікування збитої ним дівчинки

Дмитро Дюжев оплатить лікування збитої ним дівчинки

Актор Дмитро Дюжев відвідав у лікарні школярку, яка постраждала від зіткнення з його автомобілем.

Відразу після завершення розгляду з поліцейськими після аварії схвильований Дмитро Дюжев відправився в 9-у дитячу лікарню Москви. У приймальному відділенні клініки 33-річний артист в першу чергу зустрівся з батьками постраждалої дівчинки, а потім поговорив з лікарями щодо перспектив лікування дитини.

"Найголовніше, що дівчинка жива, все добре, малими забоями відбулася. Я дуже переживаю за неї", - цитують Дюжева Life News.

Ще в момент аварії відомий актор всіляко намагався допомогти постраждалій дівчинці: взяв її на руки і захотів укласти на заднє сидіння автомобіля, щоб самостійно відвезти до лікарні. Але замість цього йому порадили не чіпати дитину, і Дмитро лише підклав під голову дівчинки згорнуту куртку.

Незважаючи на те що лікарі констатували у потерпілої дівчинки забій скроневої області голови та забій гомілки, її батьки побоюються наслідків удару. "Дочка не пам'ятає, як з нею це сталося. Вона досі не може прийти до тями після того, що сталося", - розповів батько школярки Олександр Копітцов. Сама дівчинка в свідомості і вже знає, що її збив відомий актор.

За деякою інформацією, Дмитро Дюжев готовий співпрацювати зі слідством і оплатити лікування дівчинки.

Нагадаємо, актор Дмитро Дюжев збив восьмирічну Свєту Копітцову в той момент, коли вона перебігала дорогу в недозволеному місці. Актор тут же вискочив з машини і намагався надати допомогу дитині. Свідки події відзначали, що актор був в дуже пригніченому стані. Незабаром була викликана "швидка допомога", яка відвезла потерпілу школярку в лікарню.

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Дюжев оплатить лікування збитої ним дівчинки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі