вівторок, 18 жовтня 2011 12:38

Лікарі оцінили стан 8-річної дівчинки, яку збив Дюжев, як середньої тяжкості

Лікарі оцінили стан 8-річної дівчинки, яку збив Дюжев, як середньої тяжкості

Лікарі оцінюють стан восьмирічної школярки, збитої актором Дмитром Дюжевим, як середньої тяжкості, зараз вона проходить повне медичне обстеження, повідомив у вівторок батько дівчинки Олександр Копітцов.

Раніше джерело в правоохоронних органах повідомило, що аварія сталася в понеділок приблизно о 15.35 на вулиці Артамонова між будинками 10 і 11. Автомобіль BMW X5, яким керував Дюжев, збив дівчинку, яка з сестрою переходила дорогу, повертаючись з танців.

"Зараз Світланка почувається добре, особливих скарг на здоров'я у неї немає. Після того, як дівчинку доставили до лікарні, лікарі діагностували у неї струс мозку і удари. Зараз медики проводять повний спектр аналізів для оцінки стану моєї дочки, після чого буде прийнято рішення, чи можна її зараз виписати або доведеться ще деякий час побути у лікарні", - розповів батько дитини.

За його словами, Дюжев сильно переживає через те, що сталося.

"Дмитро дзвонить нам раз на кілька годин, запитує про здоров'я дочки, видно, що він сильно переживає", - сказав співрозмовник, знову підтвердивши, що поки його родина не планує подавати на актора заяву в поліцію.

Зараз ви читаєте новину «Лікарі оцінили стан 8-річної дівчинки, яку збив Дюжев, як середньої тяжкості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі