пʼятниця, 12 липня 2024 12:11

Діти Дженніфер Лопес та Бена Аффлека намагаються помирити батьків - інсайдер
4

Джей Ло і Бен Аффлек
Фото: Getty Images
Джей Ло і Бен Аффлек
Джей Ло з синами
Джей Ло і Бен Аффлек з дітьми

Діти Дженніфер Лопес і Бена Аффлека - 18-річна Вайолет, 15-річна Фін, 12-річний Семюель і 16-річні Макс та Еммі - намагаються втручитися у конфікт батьків й не дати їм розлучитися.

За інформацією видання Daily Mail, нащадки зіркового подружжя переконані, що їм треба продовжувати працювати над стосунками.

"Діти вважають, що Дженніфер та Бен по-справжньому, глибоко кохають одне одного, як споріднені душі, й вони не бажають, щоби ті розлучилися", - зазначив інсайдер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інсайдер сказав , чи бачиться Бред Пітт з дітьми від Анджеліни Джолі

На думку дітей, возз'єднатися Джей Ло і Аффлек зможуть 24 липня на дні народженні артистки. Молодь хоче спонукати батьків проявляти їхні хороші якості.

"Він (Аффлек - Gazeta.ua) колючий, може бути похмурим, це безперечно, він точно не належить до безжурних чуваків, одначе він дуже розумний та смішний. Діти намагаються змусити його оживитися, і най далі все йде само собою. Їй (Лопес - Gazeta.ua) треба менше працювати і більше розслаблятися. Тато двійнят, Марк Ентоні завжди це казав: "Дженні треба розслабитися і більше насолоджуватися своїм життям", він роками їй це говорив. Тепер Макс та Еммі роблять те саме", - йдеться у повідомленні.

Дженніфер Лопес і актор Бен Аффлек поки що не коментують інформацію про своє розлучення, однак регулярно підігрівають чутки. За інформацією видання Ace Showbiz розрив пари таки відбувся і артистка налаштована відсудити в колишнього половину статків, які оцінюються в $150 млн.

Зараз ви читаєте новину «Діти Дженніфер Лопес та Бена Аффлека намагаються помирити батьків - інсайдер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі