четвер, 11 липня 2024 11:34

Дженніфер Лопес хоче відібрати у Аффлека половину статків - ЗМІ
3

Джей Ло і Бен Аффлек
Фото: Getty Images
Джей Ло і Бен Аффлек
Джей Ло і Бен Аффлек

Американська співачка Дженніфер Лопес і актор Бен Аффлек поки що не коментують інформацію про своє розлучення, однак регулярно підігрівають чутки.

За інформацією видання Ace Showbiz розрив пари таки відбувся і артистка налаштована відсудити в колишнього половину статків, які оцінюються в $150 млн.

"Один із секретів, про які мало хто знає, те, що Дженніфер покривала більшість їхніх шлюбних витрат, і тепер вона вважає, що він їй винен. Висока вартість життя забезпечувалася за її рахунок. Також вона сплатила левову частку за дім у $60 мільйонів, який вони придбали", - повідомив інсайдер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інсайдер сказав , чи бачиться Бред Пітт з дітьми від Анджеліни Джолі

ЗМІ зазначають, що тепер Лопес хоче підрахувати всі витрати й поділити їх навпіл.

"Не вона стала тим, хто поставив хрест на їхньому шлюбі, вона почувається серйозно обманутою та прагне крові. Якби він, як хороший хлопчик, залишався у шлюбі, вона би не виступала. Але він покинув її, та, зрештою, Дженніфер завжди забирає своє і тепер вона готова грати жорстко", - йдеться у повідомленні.

Раніше стало відомо, що Дженніфер Лопес і актор Бен Аффлек на тлі чуток про розлучення продають спільний будинок, який придбали у горах Лос-Анджелеса над Беверлі-Хіллз минулого року за $60 млн. Подружжя найняло рієлтора й готове продати маєток за $65 млн.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Лопес хоче відібрати у Аффлека половину статків - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі