четвер, 29 вересня 2011 09:39

Девід Бекхем тестує парфуми на дружині

Девід Бекхем тестує парфуми на дружині

У питаннях моди і підбору парфуму Вікторія Бекхем незаперечний авторитет для свого чоловіка. Як розповів Девід Бекхем, свої аромати він у першу чергу представляє на суд дружини. Адже він користується парфумерією регулярно і хоче, щоб Пош на запахи не скаржилася.

Коли мова заходить про випуск нового аромату Бек знову звертається за порадою до Вікторії. Тільки після того, як вона схвалить запах, футболіст дає команду про запуск виробництва парфуму.

Нещодавно Девід представив свій сьомий за рахунком аромат з нехитрою назвою Homme.

До речі, як запевняє футболіст він не робить великої різниці між власними парфумами. "Я люблю все. Фаворита в мене немає. Кожен раз, коли ми випускаємо новий аромат, я не намагаюся зробити його кращим за попередній. Я намагаюся зробити щось різне. З останнім парфумом так і вийшло - це щось свіже, сучасне і в той же час дуже чоловіче".

На початку цього місяця Девід провів жартівливу рекламну кампанію в рамках шоу Еллен Дедженерес в універсамі Target. Футболіст пропонував клієнтам оцінити аромат парфуму нанесеного на ногу. На ногу Бека.

У рамках минулої презентації спортсмен також наполягав, що на ногах парфумерія дійсно краще пахне. "Я вам гарантую, - жартував Бекхем. - Я завжди наношу крапельку на ногу. І ще на шию".

Зараз ви читаєте новину «Девід Бекхем тестує парфуми на дружині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі