четвер, 15 вересня 2011 10:15

Вікторія Бекхем робить зі своєї 2-місячної доньки шопоголіка
5

Днями Вікторія Бекхем зі своєю 2-місячною дочкою Харпер Севен відвідала бутик "Прада".

"Їй дуже сподобалося! - заявила Вікторія. - Це виглядало так, ніби вона каже: "Мамо, я відчуваю себе як вдома!".

Зараз 37-річна Вікторія знаходиться у Нью-Йорку, де проходить осінній Тиждень моди. Дівчинка вирушила разом з нею. І справа не тільки в тому, що Пош вирішила з колиски привчати дитину до гламуру, - вона просто не в силах розлучитися зі своєю довгоочікуваною донькою.

"Відтоді, як вона народилася, я не розлучаюся з нею ні на хвилину! Це просто неможливо - вона така славна!", - зізналася знаменитість.

Харпер Севен з'явилася на світ всього 9 тижнів тому, але вже встигла очолити список найпопулярніших персон молодше 25 років (за версією журналу InStyle).

"Ким вона стане - поп-зіркою, дизайнером, спортсменкою? Так чи інакше, у дочки Пош буде ціла команда старших братів і приголомшливий гардероб!" - пише журнал.

Ймовірно, з часом в гардероб Харпер Севен увійдуть речі, придумані Вікторією, яка вже давно і досить успішно перекваліфікувалася в модельєри. Нагадаємо, що нещодавно пані Бекхем заснувала незалежний бренд Victoria, про який говорить так: "Я хочу випускати доступні речі і при цьому не жертвувати ані дизайном, ані якістю".

Зараз ви читаєте новину «Вікторія Бекхем робить зі своєї 2-місячної доньки шопоголіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі