пʼятниця, 12 серпня 2011 14:03

Девід Бекхем вразив папараці своїм животом
5

У Девіда Бекхема з'явився животик. Це стало помітно після останньої появи футболіста перед камерами. Він разом зі своїми синами вирішив прогулятись на свіжому повітрі. На пляжі Малібу Девід зіграв з хлопцями у футбол. Напевно, хотів передати їм побільше своєї спортивної майстерності.

Зірка футболу був одягнений у сірі шорти Adidas, зелену футболку та синю кепку. І от з усього гардеробу саме футболка підвела футболіста, показавши його недолік. Щоправда чутки, про те, що Девід у зв'язку із вагітністю дружини набрав декілька зайвих кілограмів, ходили вже давно.

Нагадаємо, що зовсім нещодавно у сім'ї Бекхемів відбулось поповнення – дружина Девіда Вікторія народила йому чудову здорову донечку. Батьки назвали її Харпер. І одразу після цього Девід стрімголов помчав до салону, де зробив собі татуювання на ключиці – Harper.

За словами лікарів, пологи Вікторії пройшли вдало, без жодних ускладнень. І зараз мати із донечкою почувають себе чудово.

Зараз ви читаєте новину «Девід Бекхем вразив папараці своїм животом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі