понеділок, 25 грудня 2023 18:06

Десята дитина, сурогатне материнство, усиновлення і не тільки: чим запам'ятався зірковий бебі-бум 2023
14

Цього року чимало знаменитостей стали батьками вперше. Хтось народив другу дитину, а хтось став багатодітною сім'єю. Деякі ж зірки зробили відчайдушний крок і навіть всиновили дитину.

Gazeta.ua пропонує пригадати найяскравіші події українських і закордонних селебріті.

Саша Бо

Українська блогерка-мільйонниця народила доньку від стоматолога Платона Тарнавського. Дівчинку назвали Вірою. Це вже третя дитина Саші. Від попереднього шлюбу з блогером Ігорем Пустовітом вона виховує двох синів - Данила та Євгена.

Автор: instagram.com/sashaabo
 

Ivan NAVI

Співак Ivan NAVI вперше став батьком. У артиста народився хлопчик, якого назвали Дарій.

Автор: instagram.com/ivan_naviofficial
 

Ріанна та A$AP Rocky

Американська співачка Ріанна вдруге стала матір'ю. У неї та репера Asap Rocky народився син. Хлопчика назвали Ріот Роуз. Таке ім'я зіркові батьки обрали недарма, адже хотіли, щоб у хлопчика ім'я також починалося з літери "Р", як і у них та старшого сина.

Автор: instagram.com/voguemagazine
 

Іраклі Макацарія

Колишній учасник шоу "Холостяк" та "Танці з зірками", грузинський бізнесмен і продюсер Іраклі Макацарія уперше став батьком. Молодша на 17 років дружина бізнесмена народила йому сина. 21-річна Ліза Чічуа назвала первістка Георгій.

Автор: instagram.com/maqatsa
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 31-річна кохана Роберта Паттінсона показала вагітні кадри з їхньої відпустки

Періс Хілтон

Американська світська левиця стала Періс Гілтон вдруге стала матір'ю. У знаменитості народилася донька Лондон. Дівчинку народила сурогатна матір. Нагадаємо, що у Періс і її чоловіка Картера Реума є 11-місячний син Фенікс, який теж з'явився на світ завдяки сурогатному материнству.

Автор: instagram.com/parishilton
 

Ілон Маск

Глава компаній Tesla та SpaceX Ілон Маск вдесяте став батьком. Виявляється, що Маск має третю дитину від стосунків з епатажною співачкою Клер Буше, відомою як Grimes. Вони розлучилися ще 2021 року, проте це не завадило колишній парі народити ще двох дітей від сурогатної матері. Стать десятої дитини мільярдера поки що невідома. Однак, як пишуть ЗМІ, малюк отримав незвичне ім'я Techno Mechanicus, або просто Тау.

Автор: Getty Images
 

Світлана Тарабарова

Співачка народила третю дитину. Подружжя назвало дівчинку Поліною. Також вони виховують п'ятирічного Івана та трирічну Марію.

Автор: instagram.com/tarabarova
 

Макс Чмерковський

Колишній "Холостяк" та хореограф Макс Чмерковський став батьком вдруге. Його дружина Пета Маргатройд народила йому ще одного сина. Хлопчика назвали Ріо Джон.

Автор: instagram.com/maksimc
 

Onuka

Українська співачка Ната Жижченко та її чоловік, музикант Євген Філатов, вдруге стали батьками. У подружжя народилася донька, яку вони назвали Ліною. Також пара виховує сина Олександра.

Автор: instagram.com/onukaofficial
 

Борис Джонсон

Експрем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон став батьком увосьме. У нього та дружини Керрі Джонсон народилась третя спільна дитина. Хлопчика назвали Френк Альфред Одіссеус Джонсон.

Всього у Джонсона восьмеро дітей. Від шлюбу з Мариною Віллер у них четверо дітей. Також у нього є дочка, яку йому народила мистецтвознавиця Гелен Макінтайр. У шлюбі з Керрі Сімондс-Джонсон у нього троє дітей. Окрім Френка, дружина подарувала політику сина у квітні 2020-го, і доньку у грудні 2021-го.

Автор: instagram.com/carrielbjohnson
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лілія Ребрик розсекретила стать майбутньої дитини

Євгенія Емеральд

Снайперка Євгенія Емеральд народила другу доньку. Знаменитість назвала дівчинку Афіною. Також жінка виховує старшу доньку -11-річну Жасмін.

Автор: instagram.com/emerald.evgeniya
 

Олексій Тригубенко

Бізнесмен Олексій Тригубенко, який боровся за серце Ксенії Мішиної у шоу "Холостячка", вперше став батьком. У чоловіка народився син. Тригубенко не розкривав подробиць особистого життя. Він жодного разу не публікував фото зі своєю обраницею в соцмережах.

Автор: instagram.com/aleksey_trygubenko
 

Тимур та Інна Мірошниченки

Півроку тому Мірошниченки всиновили дворічного хлопчика Марселя. Від малюка багато хто відмовлявся. Але їх не зупинило навіть те, що він може ніколи не заговорити. Крім цього зіркове подружжя виховує ще сина Марка й доньку Мію.

Автор: instagram.com/timur.miroshnychenko
 

Олександр Зінченко

Футболіст збірної України та лондонського "Арсенала" Олександр Зінченко став батьком вдруге. Його дружина, Влада Седан, народила дівчинку.

Автор: instagram.com/v.lada_sedan
 
Головний герой 10 сезону реаліті-шоу "Холостяк" пілот Макс Михайлюк та його дружина модель Даша Хлистун стануть батьками вдруге. У квітні 2021 року у пари народилася донька Аріана. Через два місяці після народження первістка Михайлюк та Хлистун одружилися.
У фіналі 10 сезону "Холостяка" навесні 2020 року Михайлюк обрав Дашу Ульянову. Через місяць в ефірі постшоу Даша та Макс повідомили, що розійшлися. За словами Ульянової, "холостяк" зізнався, що мав секс на проекті із іншою учасницею, чого дівчина не змогла йому пробачити.
Зараз ви читаєте новину «Десята дитина, сурогатне материнство, усиновлення і не тільки: чим запам'ятався зірковий бебі-бум 2023». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі