четвер, 29 серпня 2024 09:21

Даша Квіткова чесно сказала, чи має романтичні стосунки після розриву з Добриніним
6

Даша Квіткова
Фото: instagram.com/kvittkova
Даша Квіткова
Даша Квіткова
Даша Квіткова
Даша Квіткова

Українська блогерка-мільйонниця Даша Квіткова розповіла про особисте життя після розлучення з ведучим Нікітою Добриніним.

В коментарі "Люкс Фм" жінка, яка регулярно показує величезні букети в соцмережах, зазначила, що зараз не має романтичних стосунків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фіналіст "Холостячки" Тригубенко вперше виклав сімейне фото з коханою і сином

"Моє серце справді вільне, це правда. Щодо букетів... Я просто люблю увагу чоловіків і не забороняю їм дарувати квіти, коли вони хочуть це робити. Буває таке, що вони знаходять мій номер, передають його в квіткову крамницю і ті вже самі зв'язуються зі мною й дізнаються, коли можна доставити букет", - поділилась інфлюенсерка.

Додала, що у чоловіках її дратує дві риси - коли вони не можуть взяти на себе відповідальність за слова та вчинки й критикують своїх колишніх, при цьому вихваляючи себе.

Раніше Квіткова поділилась кадрами з іспанського відпочинку. Жінка влаштувала фотосесію на яхті з подружкою - Тетяною Парфільєвою. Даша позувала в рожевому купальнику та бейсболці. Образ доповнила великою кількістю прикрас. Крім цього приміряла білий комплект, який складався з ліфа та атласних штанів.

Зараз ви читаєте новину «Даша Квіткова чесно сказала, чи має романтичні стосунки після розриву з Добриніним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі