четвер, 21 березня 2013 16:31

Чоловіки використовували мати Камалії

Чоловіки використовували мати Камалії
Мама Камалії Фото: like.lb.ua

Серце Інни Шмаренкової, мати співачки Камалії, наразі вільне. Жінка пройшла нелегкий шлях сімейного життя. З першим чоловіком Віктором Шмаренковим вона прожила 22 роки, але весь цей час вона чекала, повідомляє ТСН.

"Я дуже терпляча людина. Мені завжди хотілося, що ось все буде краще, щастя буде краще. Але воно так і не прийшло", - розповіла вона в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Інна Петрівна спробувала ще раз влаштувати своє особисте щастя.

"Я рік-два душі не відкривала, а потім відкрила і полюбила. І так полюбила, що бігла додому", - підкреслила вона.

Однак знову не склалося. Інна Петрівна прожила з чоловіком 11 років. І теж сподівалася, що він зрозуміє її. Натомість чоловік тільки скористався нею.

"Це, напевно, все таки була не любов, а якийсь розрахунок. Схопився, поки зі мною було зручно 11 років", - зазначила вона.

Мама Камалії чекала до останнього. Але не витримала. Розлучилася з другим чоловіком рік тому. А ось перший чоловік і досі не може забути Інни Петрівни.

"Він так і не одружився. Він сказав: "Люблю тебе тільки одну". Після того, як він прожив з тринадцятьма жінками після мене", - підкреслила жінка.

Сьогодні Інна Петрівна офіційно вільна. Але тепер вона точно знає, яким має бути справжній чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Камалія хоче відправити леді Гагу на пенсію

"Якщо чоловік любить, він дійсно обожнює жінку, а не сидить на дивані, дивиться телевізор і їсть фрукти, коли йому подадуть", - зазначила вона.

Хоча чоловіки у житті Інни Петрівни принесли багато болю, вона не здається і вірить, що неодмінно буде той, хто вартий її кохання.

"Якщо був би чоловік імпозантний, чуттєвий, теплий, ласкавий, добрий, то, напевно, можливо... Боюсь, боюся, не буду загадувати. Як бог вирішить за мене, так і буде", - підкреслила жінка.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіки використовували мати Камалії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі