середа, 01 серпня 2012 16:21

Чоловік Алсу подарував їй на день народження Тоні Брекстон

Чоловік Алсу подарував їй на день народження Тоні Брекстон
Співачці виповнилося 29 років Фото: alsou.org

Чоловік Алсу на 29-ий день народження співачки запросив американську зірку Тоні Брекстон. Про це артистка розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Відсвяткували чудово. Чоловік зробив мені просто приголомшливий сюрприз. Він закотив мені просто величезний день народження. Я нічого не знала. Я думала, ми йдемо просто на тиху, скромну вечерю. А виявилося все набагато крутіше. Було близько ста запрошених. Вийшла Тоні Брекстон, ми з нею заспівали разом. Загалом це напевно одне з найбільш яскравих днів народжень взагалі за моє життя", - зазначила Алсу.

Співачка зізналася, що не очікувала такого сюрпризу.

"Це не ювілей. У ювілей я б що-небудь звичайно очікувала, але в 29 років, чесно кажучи, я була в шоці", - зізналася співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алсу народила дівчинку

Артистка також відзначила, що навіть не знає, чого очікувати від чоловіка на 30-ий день народження.

"Це питання, яке я поставила на дні народженні. Я кажу: "Я в шоці. Що ж буде наступного року? Невже Обама приїде і заспіває?" Це я так пожартувала, звичайно. Але не знаю, подивимося", - підкреслила Алсу.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Алсу подарував їй на день народження Тоні Брекстон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі