понеділок, 13 жовтня 2008 19:27

Алсу переслідує маніяк

  Російська співачка Алсу в березні 2006 року вийшла заміж за бізнесмена Яна Абрамова, народила від нього двох дітей
Російська співачка Алсу в березні 2006 року вийшла заміж за бізнесмена Яна Абрамова, народила від нього двох дітей

Російську співачку 25-річну Алсу переслідує фанат. Чоловік створив сайт в Інтернеті, де називається "майже чоловіком Алсу". Вказує ім"я — Юрій Олександрович Латенко й вік — 32 роки.

— Аз есмь натуральный, одомашненный Алсувед, — пише Латенко на сайті. Зазначає, що народився в Києві, три роки навчався в музичному училищі. — Жизненное кредо: псих из Интернета.

Стверджує, що три роки спілкується в Інтернеті з Алсу. Упевнений, що співачка кохає його:

— Шкідливих звичок у мене мало. Найгірші з них: запізнююся на 10 хвилин на важливі зустрічі, не чищу зуби на ніч, скандалю й іноді лаюся матом. І в це все закохалася Алсу... Золота жінка!

Юрій переконаний, що співачка ніколи не виходила заміж і не народжувала дітей. Мовляв, її весілля з бізнесменом Яном Абрамовим вигадав Раліф Сафін, щоб захистити доньку від неврівноважених фанів.

— Алсу не народжувала Сафіну та Мікеллу, — пише Алсувед про доньок співачки. — Фотографи пропонували Алсу великі гроші за знімки її дітей. Та жодної фотографії досі немає. Щоб імітувати вагітність, Алсу підкладала під одяг подушки. Вона незаміжня.

У кількох повідомленнях Латенко обіцяє "перегризти горлянку" батькові Алсу, якщо той заборонить їм побратися.

— Хочу глянути в очі цій людині. Зрозуміти, чого він від нас хоче, — хвилюється мати співачки Разія Ісхаківна. — Може, він і листується з якоюсь Алсу. Та це не моя донька. У світі багато дівчат із таким іменем. Алсу не листувалася б із кимось потайки від коханого чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «Алсу переслідує маніяк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі