субота, 10 березня 2018 05:35

"Ці плітки мене шокували" - батьком доньки французької актриси називали Бреда Пітта

10 березня доньці французької актриси Маріон Котіяр Луїзі виповниться рік. День народження святкуватимуть у родинному колі.

"Появі Луїзи найбільше радів її старший брат Марсель. Він готовий проводити з нею дні та ночі, у повній мірі відчуваючи відповідальність своєї нової ролі", - сказала актриса.

Автор: HELLO!
  Маріон Котіяр з донькою Луїзою, фото: HELLO!
Маріон Котіяр з донькою Луїзою, фото: HELLO!

"Народження доньки ще більше згуртувало нашу родину. Всі ми зараз насолоджуємося безцінними хвилинами, проведеними разом", - додала вона.

Вагітність зірки не була безхмарною. Папарацці, які дізналися про неї восени 2016, вирішили, що Маріон носить під серцем дитину американського актора Бреда Пітта, з яким разом знімалася у фільмі "Шпигуни-союзники". Та виявилося, що Котіяр не стала причиною, через яку розпався його шлюбі з Анджеліною Джолі.

Автор: HELLO!
  Маріон Котіяр з сином Марселем
Маріон Котіяр з сином Марселем

"Всі ці плітки мене шокували. Ніколи не могла б зрадити своєму чоловіку", - казала тоді Котіяр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маріон Котіяр повністю оголилась у новій картині

Маріон Котіяр понад 10 років живе у цивільному шлюбі з актором Гійомом Кане. Про свої заручини вони оголосили 2008-го, але весілля досі не відбулося. Їхньому старшому синові 6 років.

Всесвітньовідома американська тенісистка Серена Вільямс народила доньку. Пологи відбувалися у клініці штату Флорида.

Зараз ви читаєте новину «"Ці плітки мене шокували" - батьком доньки французької актриси називали Бреда Пітта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі