субота, 27 серпня 2022 04:30

Спецтема: Війна Росії проти України

Бєдняков розплакався за згадки про Маріуполь: "Заплющую очі й бачу дорогу додому"

Бєдняков розплакався за згадки про Маріуполь: "Заплющую очі й бачу дорогу додому"
Ведучий Андрій Бєдняков виступив з проникливою промовою. Фото: .instagram.com/biedniakov

Телеведучий Андрій Бєдняков виступив з проникливою промовою, у якій розповідав про рідний Маріуполь Донецької області.

Він сказав, що через роботу багато подорожував. Але де б він не був, завжди повертався до рідного міста й знає цю дорогу напам'ять. Відео з промовою опублікував в Instagram.

"Я завжди сідав у потяг і їхав додому, у рідний Маріуполь, до мами. І неважливо, де я був – у Харкові на сесіях або на перших зніманнях у Києві, за які мені заплатили, і я хотів ці гроші показати мамі. Я сідав у потяг і їхав додому, як і тисячі маріупольців. Ми їхали однією дорогою, яку ми знаємо на пам'ять. Зараз, коли я заплющую очі, бачу її, наче це було вчора", – розпочав Бєдняков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полякова й Астаф'єва позмагалися, хто краще знає українську: відео мовного батлу

Він заплющив очі й пригадав дорогу додому.

"Коли ти їдеш додому, праворуч ти бачиш комбінат імені Ілліча, розумієш, що ти близько. За 10 хвилин, уже ліворуч бачиш завод "Азовсталь" і знаєш, що за три хвилини стоятимеш там, на пероні свого міста. І тому вже починаєш викликати таксі. За три хвилини ти вже стоїш там і починається найтепліше – спогади, які не забудеш ніколи. Бо в спину тобі дихає вітер з моря, а в обличчя таксисти. І кожен з них радий тебе бачити й готовий відвезти в будь-яке місце, куди забажаєш", – сказав ведучий.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Andrii Biedniakov (@biedniakov)

Ведучого програми "Орел і решка" Андрія Бєднякова обурила поведінка жителів Росії, які підтримують війну в Україні. В Instagram знаменитість розповів, що взяв участь в YouTube-проєкті, де відомі українці через відео спілкуються з росіянами.

Він устиг поспілкуватися більш як з 20 людьми, серед яких лише троє росіян визнали свою країну агресором.

Зараз ви читаєте новину «Бєдняков розплакався за згадки про Маріуполь: "Заплющую очі й бачу дорогу додому"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі