середа, 27 грудня 2023 09:18

"Були нещасні" - Раміна вперше назвала причину розриву з адвокатом Проніним
3

Раміна Есхакзай
Фото: instagram.com/raminalalala
Раміна Есхакзай
Раміна Есхакзай

Українська журналістка та блогерка Раміна Есхакзай розкрила подробиці стосунків з адвокатом Євгеном Проніним. Нагадаємо, вони розійшлися після п'яти років стосунків.

У шоу "30+" вона зізналась, що поруч з Євгеном відчувала себе самотньою.

"Я останній рік стосунків відчувала себе самотньою. Наприклад, на початку стосунків, коли ми їхали на відпочинок, я думала, що ми їдемо удвох, а він такий: "Я покликав друзів". Потім йдемо в ресторан - те ж саме. Ці друзі... А я хочу побути з людиною один на один, я йому колись говорила: "Слухай, я розумію, що ти любиш своїх друзів, але я хочу побути з тобою один на один", - пригадала Раміна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кетрін Зета-Джонс виклала рідкісні кадри своїх дітей від 79-річного Майкла Дугласа

Додала, що поступово почала згасати в цих стосунках.

"Ми не посварилися, просто ми були нещасні. Я бачила, що він згасає, я згасаю, навіщо бути разом!?", - підсумувала блогерка.

Раніше Есхакзай відповіла підписникам в Instagram на компліменти щодо її фігури. Заявила, що в неї неідеальне тіло, а красиві фото залежать від ракурсу.

Зараз ви читаєте новину «"Були нещасні" - Раміна вперше назвала причину розриву з адвокатом Проніним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі