пʼятниця, 03 лютого 2012 11:14

Бред Пітт вранці дає своїм дітям "Кока-колу"

Бред Пітт вранці дає своїм дітям "Кока-колу"

Бред Пітт зізнався, що якщо з ранку його діти ніяк не можуть розліпити очі, він мало не силою вливає в кожного з них стакан "Кока-коли".

За словами Пітта, вранці діти сплять так міцно, що їх неможливо підняти навіть домкратом. Але навіть у півсні вони із задоволенням ковтають солодку рідину, а кофеїн, що міститься в газованій воді, допомагає їм нарешті прокинутися.

"Доводиться визнати, іноді так буває. "Ось твої туфлі. Вставай. Вставай. Випий колу. Пий. Випий до кінця. Ось так, молодець!". Це єдиний спосіб їх підняти, коли ми кудись спізнюємося", - говорить Бред.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бред Пітт і Анджеліна Джолі мріють одружитися

Нескладно здогадатися що маленька хитрість, яку використовують Пітт і Анджеліна, шокує прихильників здорового харчування. Давно встановлено, що улюблений напій американців, в якому міститься дуже багато цукру, сприяє ожирінню. Вчені стверджують, що всього лише в одній банці коли міститься від 40 до 50 грамів цукру, тому людина, яка випиває по пляшці кожен день, ризикує поправитися на 7 кілограмів всього лише за 1 рік. Крім того, якщо починати день не з повноцінного сніданку, а з солодкої газованої води, можна зіпсувати слизову шлунка.

Зараз ви читаєте новину «Бред Пітт вранці дає своїм дітям "Кока-колу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі