пʼятниця, 27 січня 2012 16:00

Бред Пітт заперечує вагітність Анджеліни Джолі

Бред Пітт заперечує вагітність Анджеліни Джолі

Голлівудський секс-символ Бред Пітт, який не втратив своєї чарівності навіть на п'ятому десятку і з наявністю елегантної тростини, дав відверте інтерв'ю. Актор повідомив, що на початку кар'єри сильно страждав і пускався у всі тяжкі, а також визнав, що вони з Анджеліною Джолі хочуть одружитися.

В одному зі своїх інтерв'ю Бред Пітт спростував чутки про вагітність його цивільної дружини Анджеліни Джолі. Однак артист натякнув, що це зовсім не означає, що вони в майбутньому не захочуть ще одну дитину.

"Цю сторінку ми ще точно не перегорнули. Зараз, на мій погляд, у нас ідеальна кількість людей у родині, але якщо ми раптом побачимо, що якась дитина гостро потребує нашої допомоги, то візьмемо її не замислюючись", - заявив актор.

Також Бред повідомив шокуючу новину, що на початку своєї кар'єри зовсім не радів славі, яка обрушилася на нього, а, навпаки, впав у депресію і навіть курив марихуану.

"Я намагався сховатися від слави, сидячи на дивані і поступово перетворюючись на ідіота, і, врешті-решт, я почав сам себе дратувати". Саме роздратування допомогло актору впоратися з проблемою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бред Пітт і Анджеліна Джолі мріють одружитися

Зараз Бред Пітт щасливий з Анджеліною Джолі і шістьма дітьми - трьома прийомними і трьома рідними. Незважаючи на те що закохані разом уже досить тривалий час, вони досі так офіційно і не оформили свої стосунки.

"Так, ми з Анджеліною хотіли б одружитися. Якийсь час назад ми говорили, що не будемо робити цього, поки зможемо обходитися і без шлюбу. Але тепер я не впевнений, що цей стан триватиме довго. Про весілля просять наші діти, постійно. Для них це дуже багато значить, та й мені важливо вимовити клятви", - говорить актор.

Зараз ви читаєте новину «Бред Пітт заперечує вагітність Анджеліни Джолі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі