пʼятниця, 03 квітня 2015 17:27

Бред Пітт був готовий закинути роботу, щоб доглядати за Анджеліною Джолі

Автор: Reuters
 

Минулого місяця Анджеліна Джолі розповіла про операцію, яку вона пережила. Боячись захворіти раком, Джолі зважилася на видалення яєчників і фаллопієвих труб. Зараз Анджеліна відновлюється після операції, а її родина всіляко намагається її підтримати і допомогти. Інформатор, наближений до знаменитостей, каже, що Бред Пітт хотів відмовитися від ролі в новому фільмі "Великий короткий: Всередині машини судного дня", щоб бути з дружиною якомога більше і не втомлювати її турботою про дітей і всьому іншому.

Цю ініціативу Енджі не прийняла і навпаки наполягла на тому, щоб Пітт їхав на зйомки в Новий Орлеан і не турбувався про будинок. Тим часом, дядько Джолі Рон Мартін каже, що зараз він неймовірно пишається своєю племінницею і пишається тим, що вона не побоялася розповісти про свої страхи і проблеми.

"Я дуже радий за неї. Коли я читав її статтю, у мене були сльози на очах. Вона досить часто переживала і йшла в себе, коли думала про те, що хвора на рак. Анджеліна зробила велику справу і в тому, що не побоялася поділитися своєю особистою історією боротьби з хворобою. Таким кроком вона, можливо, врятувала сотні життів", - говорить родич зірки.

Зараз ви читаєте новину «Бред Пітт був готовий закинути роботу, щоб доглядати за Анджеліною Джолі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі