четвер, 29 лютого 2024 09:05

"Бездумний пост" - співачка LP вибачилась перед українцями за худі з прапором РФ
3

LP вибачилась перед українцями за худі з триколором
Фото: instagram.com/iamlpofficial
LP вибачилась перед українцями за худі з триколором
LP вибачилась перед українцями за худі з триколором

Американська співачка Лора Перґоліцці, яка виступає під псевдонімом LP, публічно вибачилась перед українцями за те, що одягла худі з прапором РФ.

У своєму Instagram зірка визнала, що зустріч з російськими фанатами була помилкою.

"Привіт усім, я хочу вибачитися перед моїми друзями та шанувальниками в Україні, яких справедливо образив та зачепив мій бездумний пост, в якому я дякувала деяким російським фанатам за худі, яку вони мені зробили, з моїм логотипом і російським прапором. Я глибоко шкодую про свою нечуйність цього разу. Це була жахлива помилка. Мені дуже шкода. Я хочу ясно дати зрозуміти, що я люблю і підтримую Україну і завжди це робитиму", - висловилась артистка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євробачення: alyona alyona і Jerry Heil вперше похитнулися у рейтингу букмекерів

Додала, що підтримуватиме українців.

"Зараз, коли виповнилося два роки повномасштабного вторгнення, Україна потребує підтримки більше, ніж будь-коли. Моїм посланням є і завжди буде любов та підтримка українського народу. Прийми мої скромні вибачення, Україно. Мені щиро шкода, будь ласка, знайте, що я завжди дбаю, люблю і підтримую вас. Слава Україні!", - сказала LP.

Раніше стало відомо, що концерт Лори Перґоліцці скасували у Литві. Захід мав відбутися у місті Каунас 4 березня. Керівництво арени зазначило, що така поведінка з боку світових знаменитостей неприпустима.

Зараз ви читаєте новину «"Бездумний пост" - співачка LP вибачилась перед українцями за худі з прапором РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі