середа, 22 червня 2016 16:51

Белла Торн вразила зйомкою у міні-бікіні для Galore
10

Зірка молодіжних комедій Белла Торн знялась у відвертій фотосесії для Galore.

Красуня позувала у яскравому міні-бікіні на пляжі.

Белла, яка виросла у Маямі, а тепер живе у Лос-Анджелесі розповіла у інтерв'ю виданню, що обожнює пляжі і воду, але вона не виходить на сонце.

"Я не проводжу час під сонцем, тому що це шкодить обличчю, я не користуюсь косметикою, не хочу, щоб були зморшки, тому я використовую штучну засмагу", - каже Торн.

Зірка переконує, що щоб мати відмінну фігуру їй доводиться багато працювати у спортзалі.

"Я займаюсь щодня. Іноді кілька разів надень, - каже 18-річна Торн, - я багато працюю над кором, пресом та ногами, сідниці теж мій пріоритет, я не роблю вправи для грудей та плечей, тому що мені особисто не подобається".

Белла викладає фото з тренувань на своїй сторінці у Instagram.

"Я люблю, коли мої фанати бачать все що я роблю протягом дня, але я просто роблю це для себе, я намагаюсь бути здоровою", - каже Белла.

Торн розповіла, що їсть все що заманеться.

"Мій дерматолог мені сказав, що мені треба відмовитись від багатьох страв. Я сказала: "Замовкніть, ви просто хочете щоб я була нікчемною і залежала від вас, і я не буду цього робити, тому що я їстиму все що захочу", - каже акторка.

За словами Торн, її мета отримати Оскар.

"Все що я є, це моя аура та сутність. Я б не змінила це, я думаю це прекрасно", - каже Торн.

Зараз ви читаєте новину «Белла Торн вразила зйомкою у міні-бікіні для Galore». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі