вівторок, 10 травня 2022 19:36

Спецтема: Війна Росії проти України

Бєдняков, який родом з Маріуполя, розповів про Азовсталь: "Це місто в місті"

Бєдняков, який родом з Маріуполя, розповів про Азовсталь: "Це місто в місті"
Ведучий Андрій Бєдняков згадав, як працював на металургійному комбінаті в Маріуполі. Фото: instagram.com/biedniakov

Ведучий Андрій Бєдняков згадав, як працював на металургійному комбінаті в Маріуполі Донецької області.

Розповів, що працював на Маріупольському металургійному комбінаті імені Ілліча, в інтерв'ю проєкту "Денисов Time. Війна".

"Я не просто жив у Маріуполі, а ще й працював на комбінаті заводу Ілліча. Можу з упевненістю сказати, що металургійні комбінати – це місто в місті. Я бачив на власні очі, що там відбувається, і які є підземні тунелі.

На Азовсталі, на жаль, не був, але можу проводити паралелі. Чудово розумію, що таке металургійний комбінат. Зараз він є шматочком тієї сили та свободи, яка ще є в Маріуполі. Він незламний", - сказав ведучий шоу "Де логіка?", яке показує "Новий канал".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Позитив уперше розповів про смерть батька

Бєдняков якось зізнавався в в інтерв'ю проєкту "Слава+", що хотів би зараз побувати в усіх куточках рідного міста.

"Я навіть на комбінат Ілліча пішов би погуляти. Ходив і вдихав би той сморід від заводу, і був би найщасливішою людиною в світі", – казав він.

В Instagram ведучий постійно публікує матеріали на підтримку рідного міста та висвітлює ті жахіття, які відбуваються в Маріуполі.

"Упевнений, що ті люди, які боронять нашу територію, зробили максимум, аби не пускати загарбників, що хочуть знищити наше місто. Знищити суверенну державу під назвою Україна", – писав Бєдняков.

Телеведучий Андрій Бєдняков, який став популярним після участі в тревел-шоу "Орел та Решка", повідомив про смерть матері. Вона понад місяць перебувала в блокованому російськими окупантами Маріуполі.

Зараз ви читаєте новину «Бєдняков, який родом з Маріуполя, розповів про Азовсталь: "Це місто в місті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі