четвер, 28 квітня 2022 09:31

Позитив уперше розповів про смерть батька

Позитив уперше розповів про смерть батька
Олексій Завгородній. Фото:instagram.com/positiff

Автор та учасник гурту Mozgi Позитив (Олексій Завгородній) уперше розповів про смерть батька, з яким майже не спілкувався 15 років.

Про це він розказав у інтерв'ю програмі ЖВЛ.

"Це я вперше говорю. Мій тато помер одразу, коли ми приїхали на Закарпаття. Він помер не через війну. По здоров'ю. Нам його родина, яка там була у нього, нам ніхто, навіть моїй мамі, ніхто нічого не сказав.

Товариш родини зателефонував моїй мамі й сказав про те, що батька вже нема. У мене двояке відчуття. Я просто це прийняв. Моя сестра плакала. Бо ми з нею за два місяці до цього розмовляли й кажемо: "Може, все-таки до баті заїдемо? Якщо він не хоче, може, ми зробимо перший крок? Не встигли", — зазначив музикант.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дантес зізнався, чи оформив розлучення з Дорофєєвою та як ділитимуть майно

Позитив зізнається, у нього були непрості стосунки з батьком. Останні 15 років вони майже не спілкувалися.

"Не було і немає у мене якоїсь такої образи сильної. Просто я розумію, що у нього є там внуки, інша сім'я. Він не був один, тому я якось не сильно переживав. Хотілось, звісно, і дуже багато розповісти йому. Але сподіваюся, що він зараз бачить. Але думаю, що він ці 15 років бачив мене. Може, навіть через це він не хотів з нами спілкуватися, бо бачив все", — зізнався артист.

Телеведучий Андрій Бєдняков, який став популярним після участі в тревел-шоу "Орел та Решка", повідомив про смерть матері. Вона понад місяць перебувала в блокованому російськими окупантами Маріуполі.

Зараз ви читаєте новину «Позитив уперше розповів про смерть батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі