понеділок, 22 жовтня 2012 11:46

Батько Надії Мейхер хворий на відкриту форму туберкульозу

Батько Надії Мейхер хворий на відкриту форму туберкульозу
Співачка допомагає батькові Фото: vk.com

Батько популярної виконавиці, колишньої учасниці музичного гурту "ВІА Гра" Надії Мейхер-Грановської Олександр Мейхер хворий на відкриту форму туберкульозу. Однак крім цього серйозного захворювання він страждає на зайву пристрасть до алкоголю, яка лише посилює недугу.

Сама Надія Грановська воліє не коментувати своє особисте життя, а після того, як залишила музичний колектив, взагалі з головою пішла у виховання дітей і повністю присвятила себе сім'ї.

Медики стверджують, що якщо Олександр Мейхер не зав'яже зі своєю згубною звичкою, то його не врятувати. "Олександр захворів на туберкульоз у 2005 році. До нас його привезла машина швидкої допомоги в стані алкогольного сп'яніння. Коли зробили знімки, виявили туберкульоз у відкритій формі. Це інфекційне захворювання, що передається повітряно-крапельним шляхом, яке до кінця не виліковується", - заявив лікар центральної районної лікарні міста Волочиська Володимир Баландюк.

Надія Грановська допомогла батькові, переправивши його з туберкульозного диспансеру в київську лікарню, де йому видалили одну легеню. "Він міг померти, так як стан був важким. Стан Мейхер покращився, але він у нас змушений лікуватися навесні і восени", - розповів Володимир Баландюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Подружок я ліквідувала. Справжньої дружби з жінками немає" - Надя Мейхер

Сам батько Надії Грановської зазначив: "Дай Бог дочці здоров'я! Шість років уже простягнув після операції. Як прожити без її допомоги? На 800 гривень, які отримую як інвалід III групи, не проживеш. Дружина зараз з внуками Ігорем і Анютою няньчиться в Києві. Я туди їхати не хочу, люблю село".

Зараз ви читаєте новину «Батько Надії Мейхер хворий на відкриту форму туберкульозу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі