понеділок, 26 червня 2023 10:07

Барських відмовився співати на одній сцені з Меладзе

Барських відмовився співати на одній сцені з Меладзе
Макс Барських відмовився співати на Summer fest 2023 в Кишиневі через участь у ньому Валерія Меладзе. Фото: instagram.com/max_barskih

Співак Макс Барських планує скасувати свій виступ на музичному фестивалі Summer fest 2023 в Кишиневі через участь у ньому Валерія Меладзе.

Причиною стало те, що останній досі не визначився зі своєю позицією щодо війни в Україні. Про це Барських написав у Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандал із Лободою у Харкові: дівчина, яка стояла з плакатом, відреагувала на виправдання співачки

"Нас запевнили, що виступ Меладзе не відбудеться, про що буде оголошено відразу після підписання контракту із закордонним артистом, який його замінює. Найближчим часом організатори фестивалю оголосять ім'я нового артиста, після чого я зможу остаточно підтвердити свою участь у заході", – пояснив.

Він додав, що поки продовжить репетирувати свої головні хіти українською мовою, щоб виконати їх перед молдавськими шанувальниками.

Барських дав концерт у Кропивницькому. Під час виступу артист не виконав жодної російськомовної пісні. Першою Барських переклав пісню "Тумани". Цього разу українською заспівав "Береги" та "Подруга ніч".

Зараз ви читаєте новину «Барських відмовився співати на одній сцені з Меладзе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі