пʼятниця, 09 липня 2021 18:11

Астаф'єва посвітила оголеними принадами, а донька Брюса Вілліса постала в спекотному образі - чим дивували зірки цього тижня
7

Акторка Румер Вілліс запалила мережу відвертим образом
Фото: instagram.com/rumerwillis
Даша Астаф'єва  одягнулася лише в перли
Джорджина Родрігес захопила мережу яскравими фото з відпочинку
Американська акторка Єва Лонгорія підтримує чудову форму завдяки заняттям спортом
Леся Нікітюк вразила купальським образом

Зіркові красуні часто вражають шанувальників пікантними світлинами, які публікують в Instagram. Цього тижня теж не бракувало сміливих образів від знаменитих жінок.

Якими відвертими фото ділилися зірки, підготувала Gazeta.ua.

Донька американських акторів Брюса Вілліса й Демі Мур 32-річна Румер схвилювала шанувальників світлинами в купальнику, а також у сукні з надглибоким декольте.

Співачка та модель 35-річна Даша Астаф'єва розбурхала уяву шанувальників новою порцією пікантного контенту. Зірка опублікувала відверті світлини на гойдалці. Співачка засвітила пишні оголені груди в портупеї з перлів.

Наречена футболіста Кріштіану Роналду 26-річна Джорджина Родрігес показала фото з літньої відпустки. Красуня в коричневому купальнику взялася розрізати морські хвилі на гідроциклі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грайливі образи та магія: як українські зірки святкували Івана Купала

Американська акторка та продюсерка 46-річна Єва Лонгорія вирішила продемонструвати всі свої купальники та водночас похизуватися підтягнутою фігурою. На світлинах яких зірка "Відчайдушних домогосподарок" позувала аж в 10 різних бікіні.

Телеведуча 33-річна Леся Нікітюк потішила фанатів оригінальними світлинами зі святкування Івана Купала. Нікітюк спокусливо позувала біля річки у вишиванці та з вінком на голові, демонструючи стрункі ноги.

Перша ракетка України 26-річна Еліна Світоліна показала татуювання на пляжі Монте-Карло, де проводить відпустку.

Американська акторка і співачка 51-річна Дженніфер Лопес зачарувала шанувальників новою фотосесією з нагоди виходу її нового треку Cambia el Paso. Зірка позувала в сріблястому бікіні в басейні, демонструючи розкішну фігуру.

Учасниця 10-го сезону шоу "Холостяк" Вікторія знялася в пікантній фотосесії. Знімками вона поділилася в Instagram.

На фотографіях красуня постала в білій розстебнутій блузці, під якою на ній був чорний мереживний бюстгальтер.

Зараз ви читаєте новину «Астаф'єва посвітила оголеними принадами, а донька Брюса Вілліса постала в спекотному образі - чим дивували зірки цього тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі