вівторок, 08 листопада 2011 13:33

Янукович вміє стріляти кабанів і співає у караоке ночами

Янукович вміє стріляти кабанів і співає у караоке ночами

Президент Віктор Янукович любить стріляти в кабанів і грати на гітарі.

Колишній охоронець президента Сергій Площінський, який працював в УДО з 2002 по 2006 рік, потрапив в четверту комендатуру на об'єкт "Межигір'я", коли Янукович там ще не оселився, і резиденція була порожня.

"Тамтешня територія мене вразила - вона величезна, більше 70 га точно. Більшість території займає ліс: там і лисиці живуть, і зайці, і дикі кабани, і косулі", - розповів Сергій в інтерв'ю газеті "Сегодня".

Перший раз Янукович з'явився в Межигір'я у 2002 році.

У резиденцію також часто приїжджав Віктор Янукович-молодший.

Охоронець свідчить, що ще під час перебування прем'єром Янукович-старший обожнював полювання. Зокрема, з відстані 100 метрів застрелив кабана.

"Одного разу на полюванні ми знайшли лігво вовків, але вовчиці не було, були тільки вовченята. Віктор Федорович каже: "Давайте заберемо їх, інакше вони пропадуть". Так вовченята оселилися в Межигір'ї у вольєрі для собак. А коли вони досягли підліткового віку за вовчими мірками, ми їх відпустили", - розповів Сергій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля "Межигір'я" вирубали частину лісу для яхт-клубу Януковича

Охоронець розповів і про інші звички президента. Так, Янукович любив ранкову зарядку, і часто бігав навколо озера або грав у теніс. Якось навіть зіграв матч з Черномирдіним, який приїхав у гості.

Однак гості в Межигір'є приїжджали рідко.

"Пам'ятаю, як він з гостями до двох годин ночі в караоке співав. Так співали, що навіть мікрофон зламали. Довелося охоронцеві вночі їхати шукати інший мікрофон. А ще Віктор Федорович любив грати на гітарі. Я, правда, цього не бачив, але чув", - згадує екс-охоронець.

Втім, за словами охоронця, основний час Янукович проводив поза резиденцією. О 8-9 ранку він уже їхав і раніше 22 з'являвся рідко. Міг і до другої ночі засидітися в Кабміні.

Зараз ви читаєте новину «Янукович вміє стріляти кабанів і співає у караоке ночами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі