субота, 04 червня 2016 12:26

Яніка Мерило бере на ділові зустрічі чотирирічного сина

Яніка Мерило бере на ділові зустрічі чотирирічного сина
svitske.1plus1.ua

Радниця мера Львова Андрія Садового, Яніка Мерило, проводить зі своїм чотирирічним сином не тільки свій вільний час, а і бере його на роботу, про це розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Він звикне, знає що є подорожі, праця, літаки, зустрічі, ходить зі мною на ратушу, на деякі зустрічі. У мене є дитина, це не для кого не питання, дитина крута, йому подобається, він вільно спілкується, якщо цікаві люди навколо мене, чому я не можу брати дитину?!", - говорить Мерило.

З чоловіком радниця мера Льова бачиться як тільки є нагода, вона живе між Таліном- Львовом- Києвом- Дніпром.

"Він знає, що я теж міцна, з характером. У нього теж є хоббі, він мандрує, головне розумінн. Приїздить, йому подобається Львів, є така приказка: "я тебе кохаю, коли ти далеко". Тому розлука не така погана, я бачу його на вихідних, на вихідних я справжня мама, навіть більше, ніж дехто", - сказала Яніка Мерило.

Нагадаємо, раніше дружина мера Львова Андрія Садового Катерина зізналась, що не ревнує чоловіка до красуні колишнього радника міністра економічного розвитку і торгівлі України Айвараса Абромавичуса Яніки Мерило, яка стала позаштатним радником міського голови Львова з питань новітніх технологій.

"Вона не тільки красива, а і розумна, ми довіряємо один одному", - говорить дружина Андрія Садового Катерина.

Зараз ви читаєте новину «Яніка Мерило бере на ділові зустрічі чотирирічного сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі