середа, 11 березня 2009 10:00

Анфіса Чехова зробила собі тату в інтимному місці (ФОТО)

На минулому тижні епатажна секс-діва Анфіса Чехова сполохала світську тусовку новиною про те, що зробила собі татуювання. Причому, з чуток, не де-небудь, а на тому самому місці, про яке в пристойному суспільстві говорити вголос не прийнято. - Так, це правда, днями я зробила тату на найбільш інтимному місці свого тіла, - розкрила секрет пані Чехова. - Я розумію, про що насамперед подумали чоловіки, але беріть вище.

Шия - ось головна ерогенна зона будь-якої жінки, переконана Анфіса. І жалкує, що більшість представників сильної половини людства, намагаючись знайти шлях до серця жінки, шукають не там. Можна сказати, зовсім навіть не там.

- Моя тату складається з двох частин, - розповідає Чехова про незрозумілий ієрогліф на своєму тілі. - Зверху символ-оберіг, нижче напис на санскриті.

Розшифрувати послання телеведуча навідріз відмовилася. Мовляв, хто знає, той зрозуміє.

І це не єдина новина в житті Анфіси. Дівчина зараз активно працює над новою програмою, збирається зіграти в театрі та зайнятися сольною кар"єрою.

За матеріалами КП

Зараз ви читаєте новину «Анфіса Чехова зробила собі тату в інтимному місці (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі