вівторок, 06 вересня 2016 12:48

Андре Тан не зміг стримати сліз на передпоказі другого сезону "Поверніть мені красу"
17

Фото: Прес-служба

7 вересня на каналі "1+1" відбудеться прем'єра другого сезону проекту "Поверніть мені красу", виробництвом, якого для "1+1" 9 місяців займався Sister's production. Провідні фахівці: пластичні хірурги в Ростислава Валіхновського і Дмитра Слоссера, психолог Олена Любченко і дизайнер Андре Тан не тільки змінили зовнішність героїнь, але і повернули їх віру у себе.

Читайте також: Пластичні хірурги рятуватимуть життя у новому сезоні проекту "Поверніть мені красу"

Як зазначив Дмитро Слоссер, команда врятувала перш за все їхні духовні життя.

"Якщо в 2011 році в проекті "Поверніть мені красу" ми були змушені відмовляти учасникам через складнощі у отриманні віз, тепер ми не зважаємо на це. Ми отримали можливість робити такі операції в Україні і їхній рівень не поступається європейському, - говорить продюсер Sister's production Вікторія Забулонська , - у другому сезоні ми отримали більше 5000 заявок на участь у проекті. З одного боку це прикро, що стільки людей потребують допомоги, і вимушені звертатися до нас, але з іншого - це говорить про те, наскільки відкритішими ми стали і готові вголос говорити про проблеми".

 

У затишному ресторані Grun телеканал 1+1 влаштував для журналістів передпоказ епізодів другого сезону проекту "Поверніть мені красу" і дав можливість поспілкуватись з експертами, які назавжди змінили на краще 13 життєвих історій.

Під час показу одного з епізодів, дизайнер Андре Тан не зміг стримати сліз.

"Я брав участь у багатьох проектах. Зазвичай не люблю спостерігати за собою на екрані, але цей проект я не втомлююсь передивлятися. Не люблю, коли його називають шоу, адже це справжній соціальний проект, який змінює долі людей. Був один Андре Тан до проекту і після, вже зовсім інший Андре Тан. Я щоранку прокидаюсь і радію з того, що маю", - говорить дизайнер.

У другому сезоні "команді порятунку" довелося зіткнутися з надскладними випадками. Щоб врятувати не тільки красу, а і життя героїням, фахівцям довелося у корткі строки докласти неймовірних зусиль, а інколи імпровізувати. Мали впоратися з роботою за два з половиною місяці. Протягом цього часу героїні мужньо проходили крізь всі випробовування. Одна з жінок за час зйомок проекту перенесла більше 12 операцій, а декому наново вирощували шкіру.

"Всі новітні технологі, які на сьогоднішній день використовують у світі в сфері пластичної хірургії ми залучаємо і в Україні. Більшість пластичних хірургів України переймають досвід закордоном, тому ми не обмежуємо себе, - говорить Ростислав Валіхновський, - перш за все ми намагаємося допомогти тим, чиє життя залежить від участі у цьому проекті".

За словами фахівців у другому сезоні вони змусять глядача подивитись під іншим кутом на пластичну хірургію, адже її перше призначення якісно поліпшувати життя, а вже потім переходити до естетики.

"Освіта у пластичній хірургії в основному спрямована на естетику, це неправильно, це фінансово вигідно, але у західному світі пластичний хірург не може почати робити естетику, доки він не навчиться долати проблеми вроджені або набуті. Ця хірургія складніша, також є багато психологічних моментів, люди вже перенесли травму, операцію. Не всі хочуть з цим працювати. Я отримав освіту на Заході. В Україні практикую кілька років, до цього працював у Ізраїлі, та 11 років у Москві, тому мені не складно це робити. Для мене участь у цьому проекті це виклик професійний, щоб показати, що це можливо. Якщо ми покажемо, що це можливо, люди зрозуміють, що це не останній вирок, що є шанс змінити своє життя", - розповідає Gazeta.ua Дмитро Слоссер.

Під час непростих етапів хірургічних втручань з героїнями працював психолог Олена Любченко, яка допомагала учасницям боротися із комплексами та повірити у свою привабливість.

"Всі проблеми в нашій голові, у всіх нас є якісь вади та комплекси, але ми маємо з цим боротися. Авжеж, у звичайному житті психолог максимум, що може дозволити пацієнту зірвати злість, побивши подушку, але у цьому проекті нам дозволили трактором протаранити стіну. Так багато розпачу та смутку було у однієї з героїнь. Ми стали ще більше цінувати те що маємо. До нас приходять жінки і кажуть: "придивіться, зі мною щось не так", але ми бачимо що все нормально. Якщо Господь дав вам тіло, яким би воно не було, живіть і радійте", - говорить психолог Олена Любченко.

Всі експерти за час участі у проекті стали однією великою родиню, підтримують дружні стосунки з героїнями першого сезону. Вдячні учасниці за кожної нагоди намагаються зустрітися з тими, хто змінив їх життя накраще і ще раз подякувати за це.

Крім нових життєстверджувальних історій, на глядачів чекає фільм про те, як склалися долі учасниць поперднього сезону "Поверніть мені красу".

Зараз ви читаєте новину «Андре Тан не зміг стримати сліз на передпоказі другого сезону "Поверніть мені красу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі