вівторок, 19 грудня 2023 11:08

Алісі Мілано - 51. Гарячі фото зірки серіалу "Всі жінки відьми"
12

Аліса Мілано відзначає 51-річчя
Фото: instagram.com/milano_alyssa
Аліса Мілано відзначає 51-річчя
Аліса Мілано відзначає 51-річчя
Аліса Мілано відзначає 51-річчя
Аліса Мілано відзначає 51-річчя

Американська акторка, співачка, продюсерка та модельєрка Аліса Мілано відзначає 51-річчя. Вона стала знаменитою після зйомок у серіалах "Район Мелроуз" та "Усі жінки відьми".

Gazeta.ua підготувала факти з особистого життя і найяскравіші фото артистки.

Народилася майбутня зірка в сім'ї американців італійського походження. Її мати, Лін - модельєрка, а батько Томас - музичний редактор фільмів. У Алісси є молодший брат Корі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бреду Пітту - 60. Маловідомі факти з життя секс-символа американського кіно

Мілано навчалась в Buckley School. Після того, як вона стала відомою, вся родина переїхала до Голлівуду.

У 1993 році заручилася з актором Скоттом Вольфом, наступного року розірвали заручини. У серпні 2019 року розповіла, що зробила два аборти у стосунках з Вольфом. 1999-го одружилася з Сінджатом Тейтом. ЇЇ дружками були колеги по серіалу "Усі жінки відьми" Шеннен Догерті і Голлі Мері Комбс. Через 11 місяців розлучилась. У 2009 році в Нью Джерсі одружилася з агентом Creative Artists Agency Девідом Бугліарі. Через два роки народила сина, а в 2014-му - доньку.

З початком повномасштабного російського вторгнення Аліса опублікувала кілька постів в Instagram на підтримку українців.

Раніше Мілано здивувала прихильників молодим виглядом. Вона показала обличчя без макіяжу й фільтрів. Аліса позувала в бірюзовому монокіні, яке підкреслило її натуральні груди. Образ доповнила солом'яним капелюхом.

Зараз ви читаєте новину «Алісі Мілано - 51. Гарячі фото зірки серіалу "Всі жінки відьми"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі