середа, 07 грудня 2011 09:38

Алека Болдуіна висадили з літака за гру на телефоні

Алека Болдуіна висадили з літака за гру на телефоні

Голлівудській зірці Алеку Болдуіну довелося покинути літак авіакомпанії American Airlines, що очікував вильоту з Лос-Анджелеса, через зауваження бортпровідника про "залежність" актора від гри, завантаженої на стільниковий телефон, повідомив актор у своєму мікроблозі Twitter.

Болдуін, який сидів в літаку в аеропорту Лос-Анджелеса, коротав час до зльоту, граючи в гру Words with Friends - аналог "Ерудит" або "Скреббла", мета яких - скласти якомога більше слів з наявного набору букв.

Достовірно невідомо, чи звернувся екіпаж літака до пасажирів з проханням вимкнути мобільні пристрої. Але, як написав у Twitter Болдуін, стюард "влаштував прочухана" йому за те, що актор грав в Words with Friends.

Після конфлікту з бортпровідником Болдуін залишив повітряне судно і відправився в Нью-Йорк іншим рейсом тієї ж авіакомпанії.

Це був мій останній політ з American Airlines. Вони набирають фізруків з католицьких шкіл, які пішли на пенсію, в якості бортпровідників, - написав Болдуін.

За даними агентства Ассошіейтед Пресс, представник авіакомпанії відмовився від коментарів, посилаючись на правила компанії, що стосуються поширення інформації про клієнтів.

Кар'єра 52-річного актора у великому кіно почалася в 1987 році з невеликої ролі у фільмі "Безумство вулиць". Відтоді актор встиг з'явитися в більш ніж 60 кінофільмах. Партнером Болдуіна на зйомках відомого фільму "Звичка одружуватися" стала Кім Бейсінгер - згодом його перша дружина. За роль у драмі про гравця "Гальмо" актор був номінований на "Оскар", "Золотий глобус" і приз Американської гільдії кіноакторів. Серед останніх робіт Болдуіна - роль колишнього чоловіка головної героїні, яку зіграла Меріл Стріп, у фільмі "Прості складнощі". Наприкінці січня актор отримав статуетку Американської гільдії кіноакторів за роль у ситкомі 30 Rocks.

Зараз ви читаєте новину «Алека Болдуіна висадили з літака за гру на телефоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі