четвер, 09 червня 2011 22:50

Алек Болдуін подумує балотуватися на пост мера Нью-Йорка

Алек Болдуін подумує балотуватися на пост мера Нью-Йорка

Голлівудський актор Алек Болдуін, можливо, буде балотуватися на пост мера Нью-Йорка. Про це пише Los Angeles Times.

За словами його друга, Болдуїн "всерйоз задумався" над цим питанням після скандалу з конгресменом Ентоні Вейнером, якого вважали одним з основних претендентів на пост мера Нью-Йорка в 2013 році.

"Алек сказав, "Гей, та це міняє справу", - сказав товариш актора, який побажав залишитися анонімним.

Як відзначає видання, ще на початку січня Болдуін в інтерв'ю CNN сказав про готовність вступити в перегони за посаду мера. Відповідаючи на запитання ведучого програми, володар кількох престижних кінопремій відповів: "Моя відповідь: так. Мене це дуже і дуже цікавить".

Актор поки не прийняв остаточного рішення, чи варто йому балотуватися на цей пост. Напередодні він написав у своєму Twitter: "Ще стільки часу до листопада 2013 року".

Американського конгресмена-демократа Вейнера називали головним наступником нинішнього мера Майкла Блумберга. Але на початку тижня його шанси зайняти цю посаду різко зменшилися після того, як він публічно зізнався у відправці своїх відвертих фотографій через інтернет незнайомим жінкам.

Зараз ви читаєте новину «Алек Болдуін подумує балотуватися на пост мера Нью-Йорка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі