середа, 23 листопада 2016 15:06

Алан Бадоєв в новому кліпі Барських зніме музу Каньє Уеста

Алан Бадоєв в новому кліпі Барських зніме музу Каньє Уеста

У відеороботі артиста Макса Барських заголовні жіночі ролі завжди належали унікальним дівчатам - Кейт Андервуд, Даші Малигіній, Христині Межинській. Їм, за словами режисера, властива харизма і "бісовщинка". Як "важку артилерію" на цей раз Бадоєв приверне популярну модель українського походження - Анну Богдан, яка 2013 року зіграла ліричну героїню в кліпі Барських "Hero_In".

Спеціально для зйомок модель прилетить із Лос-Анджелеса, де живе та працює останнім часом. Відзначимо, що восени цьогоріч Анна Богдан стала музою Каньє Веста. Дівчина взяла участь у показі його колекції на Тижні моди в Нью-Йорку, ставши єдиною світлошкірою моделлю.

Режисер натякнув, це буде новорічна історія - подарунок для фанатів артиста. Однак деталей сюжету Бадоєв не розкриває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алан Бадоєв представив відео-притчу про кохання на пісню Народжена Ануси

Нагадаємо, трек "Тумани" набрав близько трьох мільйонів переглядів на YouTube з моменту презентації. А на численні прохання шанувальників Макс Барських дасть два додаткових клубних концерти 8 і 9 грудня в Forsage й Indigo, відповідно.

Зараз ви читаєте новину «Алан Бадоєв в новому кліпі Барських зніме музу Каньє Уеста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі