середа, 23 лютого 2022 16:26

Як відволіктися від тривожних новин і побороти паніку: поради українських зірок
10

Після того, як країна-агресор Російська Федерація визнала окуповані території Донецької та Луганської областей "незалежними республіками", Україну накрила хвиля паніки. Зірки українського шоу-бізнесу радять максимально відволіктися і продовжувати жити, зберігати спокій і вірити у Збройні сили України. А також поповнювати казну нашої держави і допомагати армії.

Які ще способи заспокоїтися мають українські зірки, розповідає Gazeta.ua.

Григорій Решетнік, телеведучий

"Забудьте на декілька годин про новини, підіть на роботу чи займіться хатніми справами. Вийдіть на вулицю, подихайте свіжим повітрям, поспілкуйтеся з людьми. І найголовніше - робіть те, що від вас залежить - віримо, працюємо, не панікуємо. Я переконаний, правда переможе".

Наталія Могилевська, співачка

"Перше, що потрібно зробити, якщо ви панікуєте, розслабити тіло - гаряча ванна. Друге - потрібно випити щось накшалт валер'янки, корвалолу. У разі сильно стресу намагайтеся дихайти повільно і глибоко. Увімкніть музику, яка розслабляє і на годину все вимкнути. Головне - зупинитися".

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Наталья Могилевская (@nataliya_mogilevskaya)

Олександр Педан, телеведучий

"Не буду нічого радити, просто скажу за себе. Ми вдома, продовжуємо бути спокійними, займаємося своїми справами і віримо в ЗСУ. Особисто я коли нервуюся і знаю, що від мене нічого не залежить - йду займатися спортом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вау, це було неймовірно" - Джамала вперше зізналася, як їй освідчувався чоловік

Саша Бо
Фото: instagram.com/sashaabo
Саша Бо
Григорій Решетнік
Олександр Педан
Олександр Педан

Алан Бадоєв, режисер

"У світі, де багато безглуздя, де запущені процеси, які вже не зупинити, важливо не втрачати себе та по-справжньому пам'ятати про цінне… Будьте добрими, будьте щирими на посмішку. Зараз вона необхідна будь-якій людині на вулиці…".

Бадоєв також закликав артистів і просто небайдужих, які живуть у Росії не мовчати.

"Мої друзі, колеги, артисти, люди, яких поважаю я та які поважають мене… Ті, хто живуть у Росії, прийшов час сказати своє слово. Ви і є Росія та її вчинки. Це також ви".

Злата Огнєвіч, співачка

"Дуже прошу всіх зберігати спокій і бути сильними. Паніка - це найкращий друг нашого ворога і слабкість. Обійміть рідних і скажіть собі: "Що б там не сталося— я впораюсь".

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ZLATA OGNEVICH (@zlata.ognevich)

Сергій Притула, телеведучий

"Звертаюся до людей, які живуть в Україні, але є прихильниками "русского мира" і чекають, коли він пануватиме в нашій країні. Ви також маєте допомагати українській армії, яка нас захищає і вас теж. Чому? Тому що, коли снаряд летить у напрямку вашого будинку, він не має часу провести співбесіду, соцопитування і дізнатися ви за "русский мир" чи ви є українським патріотом".

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Сергій Притула (@siriy_ua)

Олександра Пустовіт, у мережі Саша Бо, блогерка

"Від нас залежить економіка нашої країни. Єдине, що від нас вимагає держава - не дестабілізовувати її економічну ситуацію. Якби не моя робота, я б уже давно поїхала дахом. Не панікуйте, працюйте, живіть звичним життям".

Збройні сили України готові відбити атаки ворога. Але армії потрібна підтримка кожного українця. Тим, хто вирішив захищати вітчизну зі зброєю, треба шукати підрозділи Територіальної оборони. "Гаряча лінія" командування Сил територіальної оборони ЗС України 0 800 507 028. "Гаряча лінія" територіальної оборони м.Києва (063) 651 44 46.

Зараз ви читаєте новину «Як відволіктися від тривожних новин і побороти паніку: поради українських зірок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі