вівторок, 03 березня 2020 09:38

Як бореться із раком грудей зірка серіалу "Беверлі Гіллз"

Як бореться із раком грудей зірка серіалу "Беверлі Гіллз"
Актриса поділилася, як проходить її лікування Фото: instagram.com/theshando/

48-річна американська актриса Шеннен Догерті зізналася, що після тривалого лікування знову бореться з онкологією.

В Instagram зірка зробила публікацію, у якій розповіла, що надає їй сил.

На підтримку виступили шанувальники і колеги. Шеннен завдяки друзям веде здоровий спосіб життя і не втрачає оптимізму. Секрет криється в підтримці близьких.

"Після року боротьби з раком, що повертається, та інших стресів, я повернулася до цього. Дбаю про себе і приймаю кожен день. Це не завжди просто. У мене є дні, коли настає депресія або просто лінь. Але я пройду через це завдяки допомозі друзів", - написала актриса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка серіалу "Беверлі Гіллз" незвично прокоментувала зізнання про рак грудей

Подруга Шеннен модель Енн Марі Коррайт постійно кличе її на піші прогулянки і розкриває секрети приготування здорової їжі. Це прекрасно позначилося на її самопочутті і шкірі.

Лікарі діагностували у Шеннен Доерті рак молочної залози у березні 2015 року. Восени 2017 року зірка готувалася до останньої операції і говорила про можливе одужання. У інтерв'ю, яке з'явилося у мережі 4 лютого 2020 року, зірка зізналася, що протягом останнього року знову бореться з онкологією. У Шеннен Догерті діагностували четверту стадію раку молочної залози. Догерті не втрачає віри у світле майбутнє і власним прикладом прагне довести, що при будь-яких життєвих обставин не можна опускати руки і припиняти боротьбу.

Зараз ви читаєте новину «Як бореться із раком грудей зірка серіалу "Беверлі Гіллз"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі