середа, 28 серпня 2024 13:57

"Я нікуди не тікав" - Винник між розмовами про гастролі прокоментував допомогу ЗСУ
3

Олег Винник
Фото: instagram.com/olegg.vynnyk
Олег Винник
Олег Винник

Співак Олег Винник висловився про допомогу українській армії, перебуваючи за кордоном.

В інтерв'ю "Говорить вся країна" артист заявив, що намагався закривати технічні потреби війська.

"Поки мені Бог дає пісні й змогу допомагати й робити все, щоб у нашій країні якомога швидше настала перемога. Я наскільки вдячний долі, що у мене така ноша - пошуки машин й того, що потребує моя країна й хлопці на фронті. На жаль, деяких моїх хлопців з охорони нема вже. Не хочеться навіть говорити сьогодні про себе, бо є набагато важливіші речі. У нас сьогодні величезне горе. Я все роблю чесно. Не буде жодних виправдань", - розповів виконавець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не знав, чи повернуся до життя" - Винник вперше розповів про загадкову хворобу

Додав, що повернеться на сцену з новим складом.

"Я нікуди не тікав, щоб повертатися. Зрештою, роблю свою справу. Дякую шанувальникам, що ходили на концерти, платили кошти. І я їх не витратив, я не заробляв на війні, а все віддавав. Пісні є, пишуться і вийдуть зовсім скоро. Буквально скоро. Ще зовсім трішечки. Я змінив весь колектив і готуємося зараз до світового туру. І невдовзі люди про все дізнаються", - підсумував чоловік.

Нагадаємо, колишній продюсер Винника - Олександр Горбенко - звинуватив артиста у брехні. Чоловік заявив, що у виконавця не було ніякої хвороби, а своїм виїздом з країни Олег зірвав чимало концертів, інтерв'ю, фотосесій. За словами Горбенка, артист бреше й про багатомільйонну допомогу ЗСУ.

Зараз ви читаєте новину «"Я нікуди не тікав" - Винник між розмовами про гастролі прокоментував допомогу ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі