понеділок, 22 січня 2024 09:46

"Я кричу: "Ви що, оф*гіли?" - Олена Кравець поскаржилась на труднощі у вихованні дітей

Гумористка і телеведуча Олена Кравець відверто розповіла, як виховує своїй дітей.

У програмі "Вдома поговоримо" зірка зізналась, що іноді не може стримати емоцій перед двійнятами.

"Я ніколи так не кричала на старшу свою Машу, як іноді кричу на малих. І мені здається, що вони повинні розуміти, що важко, війна в країні, такі обставини, багато роботи...Я розумію, що іноді кричу на них. І коли кричу, то Маша мене зупиняє. Я кричу: "Ви що, оф*гіли? Ви уявляєте, що все навколо вас крутиться? На вас тут що, хтось кричить? І Маша мені така: "Ну, мамо, це зараз зайве", - зі сльозам пригадала Олена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Організатори назвали трьох ведучих нацвідбору "Євробачення"

Автор: instagram.com/lennykravets
  Олена Кравець з чоловіком і дітьми
Олена Кравець з чоловіком і дітьми

Додала, що на початку війни вона більше не хотіла бути лише матір'ю, а прагнула повернутися до кар'єри.

"Я починала злитися на дітей, що через них я повинна бути не вдома. Але ж вони не винні. Це їхня безпека, але мені так некомфортно. Я зрозуміла, що вони не повинні це вивозити", - пояснила Кравець.

За словами ведучої, її старша донька Марія була більш "зручною" дитиною.

"Маша виросла, інтегрувалася, прийняла правила життя і пішла. А ці двоє вони ніби ставлять свої правила. Вони хочуть, щоб всі підлаштувалися під їхні життя. Я колись почула фразу, що діти приходять або для радості, або для навчання. І нещодавно сказала двійнятам, що ви повинні бути вдячними Маші, що вона була для радості, бо вас би не було взагалі. Я розумію, що Катя і Ваня прийшли для навчання", - наголосила Олена.

Раніше навколо ведучої розгорівся скандал, щодо фінансування її програми "Тихий вечір". Зазначалося, що Кравець отримала з держбюджету понад 27 млн грн на створення проєкту. Пізніше вона пояснила, що шоу припиняє свою роботу, тому нових випусків 2024 року не буде. А кошти виділялися на 2023 рік.

На телеканалі "Дім", де випускалися її програми, пояснили, чому ці гроші не спрямували на ЗСУ. "Кошти цивільної частини державного бюджету України не можуть бути використані на військові цілі", - йшлося у повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «"Я кричу: "Ви що, оф*гіли?" - Олена Кравець поскаржилась на труднощі у вихованні дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі