середа, 23 січня 2008 17:35

Прокат "ланоса" обійшовся у 375 гривень за добу

Філія компанії "Авто-драйв", що на вул. Шевченка в Черкасах, пропонує напрокат легковики "Деу Ланос". Їздити можна по всій Україні. Авто в оренду дають і громадянам, і підприємствам.

Черкащанин Олександр Петренко, 22 роки, машину брав на весілля друга Михайла Моложавого. Про прокат дізнався з реклами в маршрутці.

Доба оренди коштує 250 грн, пояснили в "Авто-драйв". Якщо брати на місяць — 160 грн. Машину видають водіям не молодше 21 року, із водійським стажем понад два роки. Треба зробити копії паспорта, ідентифікаційного коду та водійського посвідчення, подати їх разом з оригіналами. Якщо машиною керуватиме ще один водій, треба вписати його в угоду і доплатити 50 грн. Клієнт-іноземець має пред"явити також міграційну картку.

— У домовлений час на СТО вас чекатиме помита машина з повним баком бензину, — запевняє директор черкаської філії "Авто-драйв" Олексій Силенко, 30 років. — Її піднімуть на підйомник, щоб можна було оглянути на предмет пошкоджень. В акті приймання-передачі зазначимо всі подряпини. Машину здаємо справну, про що свідчить підпис механіка. У багажнику лежатимуть домкрат, балонний ключ, знак, трос, аптечка і колесо-запаска.

Повертаючи авто, проходять ту ж процедуру. Машина має бути помита, з повним баком. Після огляду підписують акт передачі.

Угоду Олександр Петренко оформив у четвер.

Машину даємо з повним баком бензину

— Цілий день мотався, возив продукти в кафе "Лада" на окраїні Черкас, — розповідає чоловік. — А ввечері поїхав у Чорнобаївський район, село Велика Бурімка за батьками наречених. Від Черкас туди 78 кілометрів.

Доба оренди "ланоса" та пальне обійшлися в 375 грн. Таксисти узяли б значно дорожче, порахував хлопець. За простій все одно треба платити. А орендована машина цілий день під рукою. При здачі не було жодних претензій.

Прокатники пропонують автівки на вихідні, за тарифом "Вікенд". Клієнт забирає машину в п"ятницю пополудні, а повернути має в понеділок до обіду. Це коштує 656 грн.

На орендованому авто можна їхати й в один бік, радять у "Авто-драйв". Наприклад, узяти в Черкасах, а здати у філії в Луцьку чи в Сімферополі. У різних областях компанія відкрила 17 представництв. Однак за таку послугу треба доплачувати.

До кінця лютого машини дають напрокат зі знижкою: громадянам — 5%, підприємствам — 10%.

Незабаром у черкаській філії "Авто-драйв" можна буде орендувати лімузини, яхти й вертольоти.


Де пропонують авто в оренду


 автосалон модель  вартість та умови 
 "Всі свята", Вінниця,
 вул. Козицького, 51–1
 "Мерседес"
(з водієм)
 80 грн/год у свята,
 за містом 2 грн/км
 "Дана", Житомир,
вул. Корольова, 72
 "Таврія"  150 грн/доба,
страховка 40 грн (за першу добу)
 "Європкар", Київ,
 вул. Антоновича, 48а
 "Рено Кліо"
"Хюндай Елантра"
 200–426 грн/доба
260–485 грн/доба
 "Майкар", Київ,
вул. Трублаїні, 2
 "Шевроле Авео"
 "Шевроле Лачетті"
 172–354 грн/доба,
237–455 грн/доба;
застава 2500 грн
 "Херц автопрокат", Львів,
пл. Генерала Григоренка, 5
 "Кіа Піканто"
"Ягуар Ікстайп"
 246–447 грн/доба
745–1490 грн/доба
 "Инкар", Полтава,
 вул. Великотирнівська, 11
 "Шкода Октавія"
"Деу Ланос"
 420 грн/доба;
застава 2500 грн 260 грн/доба;
застава 1500 грн
 "Авто-драйв",
Рівне, вул. Замкова, 34
 "Деу Матіз"
"Лада Калина"
 250 грн/доба;
застава 1700 грн 255 грн/доба;
 застава 2000 грн
 "Авто-драйв",  Хмельницький,
вул. Зарічанська, 34
 "Лада 21130"
"Хюндай Соната"
 128–230 грн/доба; застава 1600 грн
316–714 грн/доба; застава 4800 грн

Орендувати позашляховик можна без зазначення мети

Автосалон "Максимус", що на вул. Електроапаратній у Луцьку, здає в оренду легковики "фіат", "ланчія" і "санґ йонґ". Із клієнтами укладають договір.
— Зазначати мету оренди не обов"язково, — каже менеджер автосалону Наталія Бляшук, 24 роки. — Клієнт залишає завдаток і документи.
За першу добу прокату "Фіат Пунто" беруть $50. За 5 діб або більше — по $30. Прокат "Фіат Лінеа" і "Ланчія Муза" коштує $40–60 за добу. Можна орендувати й корейський позашляховик "Санґ Йонґ Кірон". Перша доба обійдеться в $90. Бензин замовник купує сам.
Нещодавно легковик "Ланчія Муза" орендував польський підприємець, що приїздив у бізнесових справах. Удома він звик саме до цієї моделі.

Ольга ГЕМБІК

Зараз ви читаєте новину «Прокат "ланоса" обійшовся у 375 гривень за добу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі