четвер, 13 серпня 2020 05:00

Страховка відшкодує до мільйона гривень

Водії зі стажем до одного року найчастіше потрапляють у ДТП, помітили в страхових компаніях.

— Початківці переважно не ганяють, тому це здебільшого не серйозні аварії, а дрібні пошкодження. Але їх багато: наїзди на паркувальні замки, бетонні клумби, — говорить 42-річний Олександр Мельничук, керівник відділу зовнішніх зв'язків страхової компанія "Інго".

Обов'язковий страховий поліс "Автоцивілка" відшкодує збитки, нанесені власником іншому автомобілю. А поліс КАСКО компенсує ремонт машини винуватця аварії — якщо порушення було не найгрубіше.

— КАСКО для початківців коштує на 15 відсотків дорожче, — каже Мельничук. — Та його краще купити. Також радимо повне КАСКО — страхування від усіх можливих ризиків.

Максимальна сума компенсації по "Автоцивілці" — 130 тис. грн на майно і 260 тис. на потерпілого. Щоб повністю убезпечитися від фінансових клопотів на дорозі, водії беруть додатковий поліс "Автоцивілки", розрахований на відшкодування збитків до одного мільйона гривень.

Зараз ви читаєте новину «Страховка відшкодує до мільйона гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі