неділя, 25 березня 2012 13:46

Вітамінізацію організму слід починати з черемші, кропиви та морської капусти

Вітамінізацію організму слід починати з черемші, кропиви та морської капусти
Слід їсти мед, горіхи те печені яблука ФОТО: Mycharm.ru

Висівки й чиста вода стануть хітом весняного харчування.

"Цього року люди важко переносили грип, довго слабували. Тому весною необхідно очистити організм й вітамінізувати його",- каже директор інституту екології людини, професор Михайло Васильович Курик.

Щоранку натщесерце випити кружку води.

"Натуральної, здорової, живої води в продажі майже нема. Тому краще починати день свіжо-вижатими соками з моркви, бурячків, яблук".

До готових каш на сніданок радить додавати ложку сирих висівок. Вони очищують шлунково-кишковий тракт від токсинів. Їх продають в магазинах екологічних продуктів. Впродовж дня їсти яблука, мед, горіхи. Вони зміцнюють імунітет. Корисний компот із сухофруктів й заварені в термосі ягоди шипшини, калина й бузина.

"Вітамінізацію організму краще починати з черемші та кропиви. Бо з парниковими огірками й помідорами можуть бути проблеми. Для швидкого росту овочів часто додають мінеральні добрива. Читайте склад на продуктах у супермаркетах. Не купуйте нічого з барвниками і консервантами", - радить Курик.

Михайло Кулик радить впродовж місяця щодня зїдати 2 печених яблука, щоб наситити організм пектинами.

Ввести до раціону морську капусту й заправляти салати лляною та оливковою оліями.

Вистачить місяць послідкувати за своїм харчуванням, щоб очистити організм й наситити його вітамінами. Цей курс повторити восени, щоб завчасно зміцнити імунітет.

Зараз ви читаєте новину «Вітамінізацію організму слід починати з черемші, кропиви та морської капусти ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі