середа, 29 травня 2013 16:31

Улітку модниці носитимуть вкорочені рвані джинси з середньою посадкою

Повертається мода на вкорочені або закочені до кісточок джинси. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла стиліст Надія Світлична.

"Джинси – найпопулярніший вид штанів. У багатьох європейських країнах вони вже навіть вписалися в офісний дрес-код. Особливо ділові жінки люблять поєднувати джинси з блузами, піджаками і туфлями на високих підборах", - говорить Надія Світлична.

Сміливим дівчатам, які люблять виглядати ефектно, радить віддавати перевагу рваним моделям.

"Не бійтеся експериментувати, - каже стиліст. – Рвані моделі цього літа будуть на піку своєї популярності. Якщо раніше латки і дірки на джинсах були лише на колінах, то тепер вітається потрьопана джинсова тканина на стегнах і литках, витерті і на тон світліші джинси на сідницях".

За словами стиліста, найкраще на фігурі сидять джинси зі стрейчевої тканини. Вони добре обтягують ноги, роблять підтягнутішими стегна.

"Стрейч-тканина доволі практична. Вона дозволяє штанам розтягуватися. У таких джинсах зручно їхати в далеку мандрівку, летіти у літаку і навіть йти у похід", - розказує Світлична.

Стиліст на вихідних підпрацьовує шопером. Радить жінкам і чоловікам, як краще одягатися, допомагає урізноманітнити імідж і гардероб.

"Ви можете бути прихильником класики, але зо п'ять пар джинсів у вашому гардеробі ніколи не будуть зайвими, - переконана Надія. – Зараз модно закочувати джинси над кісточками. Більшість моделей навіть спеціально шиються укороченими. До таких пасують босоніжки і туфлі на підборах". На полицях магазинів ближче до літа з'являються моделі у біло-синіх і світло-сірих тонах.

"Під час вибору джинсів звертайте увагу не тільки на моду і модні тенденції, а й на особливості своєї фігури. Темно-сині штани пасують дівчатам з товстенькими ніжками, бо підтягують їх і роблять візуально худішими. Але влітку краще віддавати перевагу світлим моделям. У них не буде так гаряче. Я проти білих джинсів. Вони непрактичні і підійдуть хіба для короткотривалої прогулянки містом чи шопінгу. У ліс на пікнік та на дискотеку у них іти ризиковано, бо легко забруднити. У таких навіть присісти за столик буде страшно", - запевняє стиліст.

Радить віддавати перевагу середній посадці.

"Низька вийшла з моди. Зараз не модним, а вульгарним вважається виставляння на люди своєї п'ятої точки, - каже Надія. – Джинси можуть бути прикрашеними тканинними, ажурними і шкіряними аплікаціями. Найкращим доповненням буде тоненький пояс".

Зараз ви читаєте новину «Улітку модниці носитимуть вкорочені рвані джинси з середньою посадкою ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі