четвер, 07 червня 2012 00:15

Дівчата в одних джинсах ходять

Автор: фото: НАТАЛІЯ ЧУБЕНКО
 

Подружжя байкерів Оксана та Андрій їдуть на триколісному мотоциклі на 10-й міжнародний байкерський фестиваль "Тарасова гора", який проходив з 30 травня по 3 червня біля Переяслав-Хмельницького.

— Ми познайомилися, коли я їхав на своєму байку, — говорить Андрій. — Побачив симпатичну дівчину. Вирішив познайомитися. Оксана була не проти. Цілу ніч каталися по місту, а на ранок я сказав, що закохався. Зустрічалися більше року. Весілля вирішили святкувати на байкерському злеті, бо тут усі наші друзі будуть. У РАЦСі розписалися за тиждень до фестивалю. Тут влаштуємо основне святкування, а для батьків і родичів зробимо невелике традиційне весілля.

Під час конкурсів на байкерському фестивалі глядачі просили жінок роздягнутися — кричали: "Цицьки!". Учасниці скидали футболки та ліфчики і дефілювали. Показували татуювання та пірсинг.

— Це нормальна практика на світових байк-фестах, — говорить 28-річний Артем. — Там дівчата в одних джинсах ходять, без ліфчиків і футболок. Так показують, що вони такі ж, як і чоловіки.

Зараз ви читаєте новину «Дівчата в одних джинсах ходять». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі