вівторок, 17 січня 2012 14:58

У моді шапки європейського стилю грубої в'язки з візерунком панди
7

Фото: Фото: Тетяна САРАХАН

Продавчиня вінницького торговельного центру Марина Ружицька, 39 років, знімає з манекена останній екземпляр сірої шапки з зображенням панди. Головний убір зв'язаний у вигляді голови цієї тварини. На передньому плані — очі та ніс у чорних тонах, а зверху у вигляді вушок — балабони. Дає міряти 17-річній Надії Шпорі. Та позує хвилину перед дзеркалом.

- Два місяці шукала. Таку бачила тільки на фотографіях. У мене є шапка, але вона схожа на сестрину, - відказує дівчина. - Під пуховик мені підходить. Усе, беру.

Дівчині роблять сезонну знижку 15%. Купує за 81 гривню, а коштувала шапка 95.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Навесні будуть модними весільні сукні-ковпаки, грецький силует і ампір

- Вона найприкольніша з усіх уборів. З десяток продали за вихідні, - розповідає Марина. - Пошили їх в Одесі по шаблону шапок ручної в'язки. Одна студентка Оксфорду приїхала до Києва у шапці з зображенням панди. Молоді дівчата захотіли собі такі ж. Подалися купувати, а в магазинах немає. Стали шукати по інтернету схеми шапок з візерунком панди. Самі дівчата зв'язували. А виробники слідкують за модою і собі стали шити на продаж. У Вінниці тільки починають у них ходити. Але наступного року буде європейський стиль. У моду ввійдуть шапки грубої в'язки ручної роботи. Їх продаватимуть у комплекті з шарфом та рукавицями.

Зараз ви читаєте новину «У моді шапки європейського стилю грубої в'язки з візерунком панди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі