середа, 24 вересня 2008 18:36

Восени модні золотисті та оранжеві відтінки

У столичному Українському домі зробили зачіски, нафарбували нігті й одягнули вечірні сукні понад 50 дівчат. Усі вони — моделі чемпіонату України з перукарського мистецтва, нігтьової естетики та макіяжу "Кубок Києва".

На виході зі станції метро Майдан Незалежності білявка продає два квитки на "Кубок Києва", просить 15 грн. Перед Українським домом квиток можна купити за 10. На вхідних дверях охорони немає, пускають усіх.

На першому поверсі перед камерами позують 20 моделей у вечірніх сукнях, з яскравим макіяжем і стильними зачісками. Ще 20 сидять перед дзеркалами в повний зріст — їх розфарбовують та причісують перукарки й візажисти. На зачіску довговолосі учасники мають 40 хв., коротковолосі — 30. Пахне лаками для волосся та нігтів, відвідувачі чхають. Дві жінки ходять поміж рядами перукарів, уважно розглядають зачіски кількох моделей.

— Вот классно! На улице так сыро, а здесь такая яркая феерия! — каже Олена, одна з відвідувачок чемпіонату.

Б"є гонг, журі оглядає роботи. У номінації "Зачіска на довгому волоссі" перемогла Анеліна Орлинська з Києва, у номінації "Зачіска на короткому" — Ольга Люса із Мукачевого на Закарпатті. Дівчатам вручають символічні медалі та дипломи. Учасникам дарують професійні фарби для волосся, праски, плойки.

— Свято вийшло не гірше, ніж у Парижі, — відповідає 33-річна Лариса Шляхта, директор салонів "Лонда" в Україні. — Наші чотири майстри, візажисти та моделі, 16 вересня повернулися з перукарського чемпіонату Європи, привезли дві бронзові медалі. Надя Нєсєвіч здобула одну в номінації "Техніка": за 15 хв. зробила зачіску на довгому волоссі, а за 18 — вечірню. На волосся моделі поклала "розтяжку" — плавні переходи від жовтого до рудого, оранжевого та коричневого. Ці тони гармоніювали з бежевим платтям у рожеві квіти, яку одягнула модель.

Каже, що цієї осені в моді мідні, золотисті та оранжеві кольори волосся.

— А ще шикарно поєднати жовтий колір із бірюзовими відтінками, зробити з волосся картини й архітектурні споруди, — додає. — Ми летіли над Міланом, побачили поєднання піску та бірюзи.

Зараз ви читаєте новину «Восени модні золотисті та оранжеві відтінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі